Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Μάχη με τα νερά η ΠΑΕ Αλμωπός - Φάνηκε το χορτάρι στο Δημοτικό Στάδιο

Τα αποδυτήρια και ο υπάρχων εκεί εξοπλισμός είναι σε τραγική κατάσταση
Βελτιώνεται σιγά σιγά η κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, καθώς μετά την χτεσινή εικόνα που προκαλούσε θλίψη, κατάσταση τουλάχιστον όσον τον αγωνιστικό χώρο είναι καλύτερη, το νερό αποροφήθηκε από την γη και ξαναφάνηκε το χορτάρι.

Από εκεί και πέρα σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός και από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στους χώρους των αποδυτηρίων και οι παράγοντες των κυανολεύκων δίνουν πραγματική μάχη με τα νερά σε μια προσπάθεια να τα απομακρύνουν, μετρώντας φυσικά τις πληγές από την χθεσινή και ολονύκτια νεροποντή.

Τα αποδυτήρια και ο υπάρχων εκεί εξοπλισμός είναι σε τραγική κατάσταση και η διαπίστωση είναι ότι με τα καιρικά φαινόμενα δεν μπορεί να τα βάλει κανένας.

Ευχόμαστε οι αρμόδιες αρχές τοπικές και μη, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και των ανθρώπων που έχουν δώσει τα πάντα για τον Αλμωπό, γιατί οι ζημίες είναι μεγάλες και ανυπολόγιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365