Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

«Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» παρακολούθησαν αρχικά την Τετάρτη 30/11/22 το Webinar του Εκπαιδευτικού Προγράμματος KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, με θέμα ‘’ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις’’, που προσφέρει το KIDS SAVE LIVES και η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.


Την Τετάρτη 11/1/23 ακολούθησε η δεύτερη φάση, η πραγματοποίηση του βιωματικού μέρους του εκπαιδευτικού προγράμματος. Εθελοντές εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες άψογα καταρτισμένοι επισκέφθηκαν το σχολείο και δίδαξαν στα παιδιά με πολλή διάθεση και υπομονή τις βασικές δεξιότητες υποστήριξης της ζωής. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και έλαβαν βεβαιώσεις συμμετοχής.  


Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές εκπαιδευτές και τις εκπαιδεύτριες του KIDS SAVE LIVES!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365