Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Κακό ποδαρικό και ήττα για τον Εδεσσαϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα για τον Εδεσσαϊκό

Με ήττα μπήκε στο νέο νέο έτος ο Εδεσσαϊκός και μάλιστα εντός έδρας, με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζονται στο πρώτο μέρος από τα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν νωρίς και πίεσαν έντονα για την ανατροπή του σκορ, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, με την άμυνα των Θεσσαλών να κρατάει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο 16’ με καρφωτή κεφαλιά του Καρατσόλη έγινε το 0-1 μετά τη σέντρα από τη δεξιά του Σκοπελίτη, ο οποίος άλλαξε πλευρά μετά από λίγο και με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 24’ μετά την πάσα του Καρατσόλη, που αυτή τη φορά έγινε δημιουργός, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2.

Στο 55’ ο Ιωάννου μείωσε σε 1-2 και έβαλε τον Εδεσσαικό στο παιχνίδι, που πίεσε έντονα για την ισοφάριση, είχε καλές στιγμές με τους Cani  και Χατζάρα, χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο ενώ 90’+3’ ο Χαντζάρας σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενουμένων με σέντρα σουτ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Διακουμάκος, Κουτσικανίδης, Φωτιάδου (Πιερίας).

Συνθέσεις:

Εδεσσαικός: (Γιώργος Καραϊσαρίδης)

Ηλιόπουλος, Μωυσίδης, Πελτέκης, (75’ Χαντζάρας), Πρέτσι, Ξανθόπουλος, Κεσίδης, Μαντώς, Κυζιρίδης, Καραγιάννης, (46’ Σούκιας), Cani, Ιωάννου.


Ολυμπιακός Βόλου: (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (92’ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου (46’ Παπαδήμος), Κυρίτσης (61’ λ.τρ. Καμπέρης), Καρατσόλης (80’ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης.




1 σχόλιο:

  1. Μαύρα μαντάτα για την ιστορικότερη ομάδα της Πέλλας.
    Δυστυχώς, φαίνεται ότι το καράβι βουλιάζει. Πραγματικά κρίμα. Ένας Αλμωπός, που κάποιοι αποκαλούν «χωριό», και ο οποίος εύκολα ή δύσκολα θα σωθεί, βάζει τα γυαλιά σε Εδεσσαίους, αλλά και σε εμάς τους Γιαννιτσιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365