Δελτίο Τύπου |
Σε συνέχεια και της χθεσινής του επικοινωνίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, ο Λάκης Βασιλειάδης μετέφερε τη βούληση της Κυβέρνησης να στηρίξει όλους τους πληγέντες και εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται, βάσει πραγματικών στοιχείων για τη ζημιά.
Ο Βουλευτής τόνισε επίσης πως η συνεργασία της ΔΑΟΚ με τις ομάδες παραγωγών της Πέλλας είναι εξαιρετική και η συλλογή των απαραίτητων δεδομένων που στοιχειοθετούν τη ζημιά ολοκληρώνεται, ώστε να αποσταλούν στο Υπουργείο και να μην υπάρξει καμία εξαίρεση στις επερχόμενες αποφάσεις ενίσχυσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365