Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία ΦΩΤΟ: Μάχη με τα νερά δίνουν οι κάτοικοι - Βιβλικές καταστροφές σε καταστήματα

Σημαντικές είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί πολλά καταστήματα, αλλά και σπίτια
Συνεχίζεται η μάχη των κατοίκων της Αριδαίας με τα νερά, οι οποίοι μετράνε τις πληγές τους μετά την σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑ μέχρι αυτή την ώρα εργάζονται για να κρατήσουν σε καλή κατάσταση τα φρεάτια της πόλης. Η πυροσβεστική δέχεται συνεχώς τηλέφωνα για άντληση υδάτων, ενώ η αστυνομία ρυθμίζει την κυκλοφορία. Όλοι οι δρόμοι γύρω από την κεντρική πλατεία είναι κλειστοί για την διέλευση των οχημάτων.

Οι δρόμοι που είχαν μεγάλα προβλήματα γύρω από την κεντρική πλατεία είναι σε καλύτερη κατάσταση, με την στάθμη του νερού να έχει μειωθεί αισθητά εν ώρα 20:30, ενώ η κατάσταση στο δασάκι παρουσιάζει μικρή βελτίωση. Είναι χαρακτηριστικό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπιζε ο δρόμος στα ψαράδικα, ο οποίος περίπου στις 19:00 είχε ένα μέτρο νερό, σύμφωνα ομως με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις άνοιξε από συνεργείο η σχάρα που υπάρχει στο σημείο, η κατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά ομαλοποιήθηκε.

Σημαντικές είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί πολλά καταστήματα, αλλά και σπίτια, με τους επαγγελματίες και τους πολίτες να είναι σε απόγνωση και να αναρωτιούνται ποιος θα τους αποζημιώσεις, ενώ καταγγέλουν βουλωμένα φρεάτια. Οι ζημιές που έχουν υποστεί είναι χιλιάδων ευρώ και ζητούν άμεσες ενέργειες από τους αρμόδιους.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365 από τις 20:30 το βράδυ και το βίντεο του InPozar από λίγη ώρα νωρίτερα:












4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε κανε κάτι σωστό έστω και μετά 3 χρόνια και παραιτησου ,πάρε την ευθύνη πάνω σου !φάνηκες λιγος σε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι θα κάνουμε μηνύσεις είναι σίγουρο, αλλά 2 συγνώμες θα τις πούνε όσοι δοικούνε. Όλο το Δημ συμβούλιο στη σέντρα. Όλοι . Και ο Χατζηδημητρίου και ο Παρούτογλου . Εξηγήσεις. Ντροπη σε όλους μπατση και Μπινο φτυάρι και δουλειά κάψετε τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε το λογο .Ν ανοίξει το ποτάμι που σκεπάστηκε.δεν υπάρχει άλλος τρόπος.τα φρεάτια όσα κι αν γίνουν δε σώζουν τη λεκάνη γιατί λεκάνη είναι η Αριδαία.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365