Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Στον Απόλλωνα το ντέρμπι

Το ντέρμπι ο Απόλλωνας
Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία ανάμεσα στις δύο ίσως καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αυτό φάνηκε όχι απλά κατά την διάρκεια του αγώνα με βάση της εξέλιξή του, αλλά και από την αγωνιστικό επίπεδο και την συμπεριφορά μεταξύ των παικτών παρ΄ όλη την σπουδαιότητα του αγώνα και το κίνητρο της κάθε ομάδας!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα ισορροπώντας στην συνέχεια οι γηπεδούχοι για να λήξει 0 – 0 το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μπήκε για να καθαρίσει το παιχνίδι και αυτό το κατάφερε πετυχαίνοντας σχετικά γρήγορα το τέρμα και να διαχειριστεί στην συνέχεια τον αγώνα στα μέτρα του. 

Η νεανική ομάδα των Σεβαστειανών έδειξε ότι δεν είναι τυχαία η πορεία της τα τελευταία δύο χρόνια και αποτελεί μία νέα δύναμη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Τον παρακολούθησαν πάνω από 200 φίλοι του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου ενώ μετά από πολλά χρόνια η πορεία του Απόλλωνα προσέλκυσε και 20-30 φίλους του να τον ακολουθήσουν και εκτός έδρας στα Σεβαστειανά!
Φάσεις και γκολ:

12´ ο Σαββίδης από δεξιά θα σουτάρει διαγώνια στην δεξιά γωνία του Καρακούτση αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακα του ‘’Πρίγκηπα,, θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

21´ ο Νήρας από αριστερά θα σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπόικου και να την απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί.

41´ πάσα του Γιόνδη στον Σκαπέρδα από καλή θέση και μόνος θα σουτάρει στην δεξιά γωνία του Μπόικου με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι στην ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου.

58’ ο Ταουσάνης θα πάρει την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μ΄ ένα ευθύβολο σουτ θα ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.
65’ ο Θεοδώρου Α. με ωραίο σουτ από αριστερά θα στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρακούτση.
93´ ο θα δουν την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκώγκος και ο Καλά όταν διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους μετά από φάουλ.
Η διαιτησία του κ. Αργυρού με επόπτες τους κ.κ. Βλαδίκα, Παρούτογλου αρκετά καλή.

Συνθέσεις:
Α.Σ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 2018: (Αβραάμ Πετρίδης)
Μπόικος, Σαββίδης, (75’ Παπαδόπουλος Α.), Τουρατζίδης, Καλά, Πληκαδίτης, Χατζηδητριάδης, Καραπουλιτίδης, (65’ Αποστόλου), Μπουτκάρης, (88’ Θεοδώρου Γ.), Σκοπέτσι, (65’ Γιόφτσης), Θεοδώρου Α., (88’ Μουρουζίδης), Χατζηβασιλειάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960: (Γιώργος Τσάτσης)
Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Χατζηβασιλειάδης, Μιχαηλίδης Πετ., Τσιρακίδης, Κουκούδας, Ταουσάνης (81’ Μιχαηλίδης Παν.), Βοτάρης, Σκαπέρδας, Γιόνδης, Νήρας (37’ λ.τ. Γκώγκος).

Υ.Γ. Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Σ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 2018 για την άψογη φιλοξενία τους και το επίπεδο αθλητικής παιδείας του συλλόγου τους!
Θεωρείται δεδομένη η ανταπόδοση της φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο στο φίλο σωματείο των ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ !

14 σχόλια:

  1. Όταν λέτε αρκετά καλός ο διαιτητής τη εννοείται ότι μοίρασε fifty fifty γιατί αυτός ο διαιτητής έχει ιστορικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή ομάδα η Κρύα Βρύση.
    Επένδυση για το μέλλον οι έξι 45ριδες ποδοσφαιριστές (πρώην) που έχει.
    Μαγικός Γιόνδης, ο οποίος εξαφανιστηκε για 90 λεπτά.
    Τρομερός Σκαπέρδας με βουτιές Μάηκλ Φέλπς !!!
    Ενα κέντρο πραγματικά που δεν υπήρχε !!!
    Άμυνα φλιπεράκι, 37 γεμίσματα μετρημένα !!!
    Μπόλικη τύχη, 0 μπαλα, πολυ μπλα μπλα.
    Τα Σεβαστιανά τον χαβά τους….κάτω μπάλα, τρίγωνα, τετράγωνα, ορθογώνια, overlap, underlap.
    Και όλα αυτά απο μια ομάδα νεανική και ταλαντούχα.
    Fun fact του αγώνα; Οι καθυστερήσεις της Κρυας Βρύσης στα τελευταία λεπτά, έχοντας χάσει την μπαλα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε καταλαβαινω καθαρα..ο ηχος ειναι καπως περιεργος γιατι;;

      Διαγραφή
  3. Και τώρα διπλό στον άγιο Λουκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:33 και μετά ξύπνησες.. κόψε το νετφλιξ και κοίτα να κερδίσεις κανένα ματς. Μόνο λόγια είστε.. οι 6 45ρηδες που λες δεν έχουν τέτοια παιδία όπως το πιτσιρίκι σας που έδωσε σφαλιάρα σε παίκτη της κρύας Βρύσης.. καλή χώνεψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως ο καλύτερος σχολιασμός του 10:33, αντίθετα με σένα, έχεις μείνει στην δεκαετία του 90’ αν νομίζεις ότι αυτό που έπαιξε σήμερα ο απολλων λέγεται ποδόσφαιρο, και για την σφαλιάρα που έριξε το πιτσιρίκι, αντίδραση ήταν στα λάθη του αργύρου, ποσό να αντέξει πια;;;;;

      Διαγραφή
    2. 7/10 νίκες στο πρωτάθλημα και στις 2/3 ήττες ήμουν πολυ ανώτερος του αντιπάλου, απλα ειναι μπαλα καο γυριζει.
      Παιδεία, έτσι γράφετε και την έχουν και οι 25 ενεργοί ποδοσφαιριστές μας. Ορθώς αποβλήθηκε, απαράδεκτη ενέργεια.
      Απο λόγια 0.
      Απο Β ερασιτεχνική πήγαμε στους 4 του κυπέλλου και αποκλειστήκαμε απο ομάδα Γ εθνικής.
      Φέτος κερδίσαμε τον περσινό κυπελλουχο.
      Κρατα μικρο καλάθι Κωστακη. Φτανει με τα λόγια. Μικραίνεις την ομάδα σου συνεχώς. Μπλα μπλα μπλα. Κέρδισες ενα ματς που ησουν σχεδόν ανύπαρκτος. Δεν αναιρεί την πορεία σου, αλλα φτανει με τα λόγια. Έχεις μια απλα καλή ομάδα

      Διαγραφή
  5. Κέρδισες στο κύπελλο λες και πήρες το κύπελλο.. κ εμείς κάναμε νταμπλ στην άνοδο μας αλλά δεν είπαμε κερδίσαμε τα πάντα.. δεν γίνεται να είσαι ανώτερος και να χάνεις.. η ανωτερότητα κερδίζει τα πάντα. Εσείς ξέρω σπάσατε το καλούπι και χάνετε.. Απόλλων θα λέτε και θα νομίζετε ότι κερδίσατε στην κατοχή.. ο πίνακας γράφει +3 και όχι ποσοστό κατοχής και φάουλ.. ξαναλεω καλή χώνεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, όντως μισό γκολ είναι μισό γκολ, είστε πρώτη στην κατηγορία και το αξίζετε, ΑΛΛΑ, σήμερα είχε 200 περίπου θεατές, αυτοί ξέρουν το ποιος ήταν καλύτερος και ποιος είναι μόνο λόγια, καλό βράδυ φίλε!

      Διαγραφή
  6. μέτρια εμφάνιση για τον Απόλλων αλλά ότι και να λέμε το διπλό το πήραν γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα. Γαβριηλίδης απροσπέραστος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πονος ειναι θα περασει φιλοι του τοπικου!
    Απολλωναρα τρενο!!γεια σας γεια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με νοιάζει τι γράφετε όλοι αλλά η Ολυμπιάδα είναι τρεναρα,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις που θέλεις να γράψεις την μ.........α σου γράψτην σωστά τουλάχιστον ΑΚΑΔΗΜΙΑ λεγόταν η ομάδα η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Κ 12

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365