Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Ίκαρος Αλμωπίας: Τιμήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ Κ. Τσαμπούρη και Γ. Χατζηγιαννίδης (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου
Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου:

Στην Κατερίνη σήμερα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών σε πανελλαδικό επίπεδο για το έτος 2022 από την #ΕΑΣ_ΣΕΓΑΣ_ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ_ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε στην κατηγορία Κ16 Κοριτσιών η πρωταθλήτρια μας Τσαμπούρη Κατερίνα για τις νίκες της 2η και 3η θέση στον ακοντισμό και σφαίρα αντίστοιχα καθώς και ο προπονητής της Giorgos Chatzigiannidis 

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια μας η οποία κάθε χρόνο δείχνει την αξία της και το επίπεδο της και στον προπονητή της για όλη την προσπάθεια. Τους ευχόμαστε πάντα νίκες με υγεία. Συγχαρητήρια και στην ΕΑΣ για την εκδήλωση.







5 σχόλια:

  1. Μπράβο σας και καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποτε είχαμε αθόρυβους προπονητές στίβου επί δεκαετίες εργάτες του αθλητισμού χωρίς ούτε το όνομα τους να ξέρουμε...τώρα όλα για τη δημοσιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για τους προπονητές που βγαίνει στην δημοσιότητα η δουλεια τους δεν ειναι εργάτες του αθλητισμού που βρίσκονται στα στάδια κάθε μέρα; οι αθλητές τους στα ψέματα παίρνουν τις διακρίσεις τους; ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Αφήστε τα κόμπλεξ σας στο συρτάρι. Μπραβο στην αθλήτρια που ανέδειξε την αλμωπια στους πρώτους.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365