Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία ΦΩΤΟ: Μεγάλα προβλήματα από την βροχόπτωση - Ποτάμια θυμίζουν οι δρόμοι - Επί ποδός οι υπηρεσίες

Δείτε φώτο
Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η σφοδρή βροχόπτωση στην Αριδαία, ενώ ρίχνει και χαλάζι.

Συγκεκριμένα αρκετοί δρόμοι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες θυμίζουν ποτάμια, ενώ ο Δήμος, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα.

Ο Δήμος Αλμωπίας σε ανακοίνωση του καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ενω σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 κάποια κτήρια έχουν πάρει νερά.


Χρειάζεται προσοχή στους δρόμους οι οποίοι κρύβουν μεγάλες παγίδες.

Πρέπει να τονίσουμε πως τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες και ελπίζουμε να μην προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Δείτε εικόνες από την οδό Αγίου Δημητρίου, από την Πλατεία Αγγελή Γάτσου και από τον Δρόμο μπροστά στο Δασάκι:






3 σχόλια:

  1. Θα ξανασυμβούν όσο ασχολούμαστε με τη πρέφα και το τσίπουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ανέβει σε ένα καράβι και όπως μας έδειχνε το Βόσπορο ας μας δείξει και την αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι .Δήμαρχε γιατί δεν ετοίμασες τέντα να καλύψεις τον ουρανό της Αριδαιας?πάρε μέτρα να την παραλάβουν οι επομενοι.χα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365