Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Βαθμός «Χ»ρυσάφι στη Ρόδο ο Αλμωπός

Ρεπορτάζ - Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Πολύ σημαντικό βαθμό απέσπασε ο ταλαιπωρημένος  από πολλά προβλήματα Αλμωπός Αριδαίας στη Ρόδο από τον τοπικό Διαγόρα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 και συνέχισε την προσπάθεια επιβίωσης του στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague 2 Betsson.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Παπαδόπουλο στο 13' να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γαλάνη και Πέττα στο 16' ο οποίος με πλασέ προ κενής εστίας, αστόχησε ενώ ο Διαγόρας, δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός με το 0-0 να παραμένει στο πρώτο μισό.


Στο 2ο ημίχρονο κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 65' ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη πρώτη του καλή στιγμη στο παιχνίδι, μετά από συνεργασία του Καραμάνη και Τσιαντούλα, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Ντόκιτς κάνοντας το 1-0.


Μετέπειτα ο ρυθμός ανέβηκε, με τον Αλμωπό να πιέζει για την ισοφάριση κυρίως από τα πλάγια και τα κατάφερε στο 87' εκεί όπου ο Τσιπούρας ανατράπηκε από την κακή έξοδο του Γαλάνη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδεικνύει την άσπρη βόυλα και τον Έππα να μετατρέπει σε γκολ την ευκαιρία των κυανόλευκων γράφοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

To φιλμ του αγώνα:

13ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον Αλμωπό, με τον Έππα να κάνει άνω κάτω την άμυνα του Διαγόρα να πασάρει στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γαλάνη.

16ο λεπτό: Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αλμωπό. Ο Παπαδόπουλος έκανε παράλληλο γύρισμα, ωστόσο ο Πέττας με πλασέ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

18ο λεπτό: Κόρνερ του Πέλκα για τους φιλοξενούμενους, ο Γαλάνης δεν έκανε καλή έξοδο, ωστόσο ο Τσιμπούκας δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Διαγόρα.

24ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Διαγόρα, με το σουτ του Αντεσίνα να περνάει πάνω από την εστία του Ντόκιτς.

28ο λεπτό: Επικίνδυνο γύρισμα του Τάτση μέσα στην περιοχή του Αλμωπού, ο Ασλαμπάλογλου πρόλαβε τον Παραστατίδη και έδιωξε την μπάλα.

41ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό, όταν μετά από λάθος του Μανιώτη, ο Πέττας έκανε το σουτ και ο Γαλάνης απομάκρυνε σε κόρνερ.

62ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον Αλμωπό με την κοντινή κεφαλιά του Τσιμπούκα έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Έππα να περνάει πάνω από την εστία.

65ο λεπτό, γκολ για το Διαγόρα: Καταπληκτική συνεργασία ανάμεσα σε Καραμάνη και Τσιαντούλα, τρομερό πλασέ του πρώτου με την μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι» του Ντόκιτς, κάνοντας το 1-0 για τον «γηραιό».

76ο λεπτό: Ωραίο γυριστό σουτ του Καραμάνη, η μπάλα πέρασε άουτ.

77ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Παρασκευά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

86ο λεπτό, ισοφάριση για τον Αλμωπό: Ο Γαλάνης ανέτρεψε τον Τσιπούρα με το διαιτητή της αναμέτρηση Γρηγόρη Ρηγόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Έππας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του «γηραιού», ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Με στοιχεία από την mikriliga


Διαιτητές ήταν οι κ.κ.: Ρηγόπουλος (Ηλείας) με βοηθούς τους Νικολάου (Αθήνας) και Ίσσα (Αθήνας). 4ος ο Μπαλαχούτης (Πειραιά).


Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου, Μπούμπας (Καβαλιέρι 59'), Τσιαντούλας, Παραστατίδης (Βουργουτζής 52'), Αντεσίνα.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ασλαμπάλογλου (Τούλης 85'), Έππας, Κέρθι (Ρίβας 65'), Παπαδόπουλος (Τσιπούρας 65'), Πέττας, Πέλκας.

Ρεπορτάζ - Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όλοι στο γήπεδο όμωςκαι όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής να βοηθούν οικονομικά την ομάδα καί στα παιδιά που κάνουν αυτή την προσπάθεια να σώσουν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτη την ομάδα προπονητης και παίκτες άξιοι συγχαρητηρίων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365