Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Πήρε το ντέρμπι ο Μ. Αλέξανδρος και καλπάζει προς τον τίτλο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Σπουδαίο διπλό πήρε ο αποφασιστικός Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας στον Αγ. Λουκά επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Ηρακλή και συνεχίζει να εκπλήσσει με την θαυμάσια πορεία του.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε δύναμη και πολλές μονοναχίες, αλλά και φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι πιό εύστοχοι πήραν το τρίποντο χάρη στα τέρματα των Τσαρτσαράκη στο 19’ και Γιαβάση στο 58’ και πλέον οδηγούν την κούρσα έχοντας το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Δέλλιος, Βλαδίκας.

Υ. Γ Η διοίκηση τού Μ.Αλέξανδρου Ν. Πέλλας θά ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ηρακλή Αγίου Λουκά για την άριστη φιλοξενία πού είχε, όπως και να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365