Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Αλμωπίας και της Έδεσσας - Χωρίς προβλήματα οι μετακινήσεις

Η περιφέρεια και οι δήμοι βρίσκονται σε επιφυλακή

Με λευκό σκηνικό ξύπνησαν το πρωί της Πέμπτης αρκετές τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας και της Έδεσσας, κυρίως αυτές που βρίσκονται σε πιο ψηλά υψόμετρα, ενώ χιόνι έριξε και στην πρωτεύουσα του Νόμου μας.


Σε ορεινές περιοχές η χιονόπτωση είναι δυνατή, ενώ σε πιο πεδινές ασθενής.


Η περιφέρεια και οι δήμοι βρίσκονται σε επιφυλακή, εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονταν στους δρόμους τις βραδινές ώρες, ενώ δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.


Το σκηνικό του καιρού δεν θα αλλάξει τις επόμενες ώρες, βελτίωση θα παρουσιάσει από την αυριανή μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365