Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Εθνικός Γιαννιτσών

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Εθνικός Γιαννιτσών

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών κ. Σάββας Ατματζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στους Γαλατάδες, σχετικά με τον διαιτητή της αναμέτρησης παρά την νίκη των κυανολεύκων, για τον οποίο αναφέρει ότι προχώρησε στην ακύρωση καθαρού τέρματος για την ομάδα του, αλλά και τον μη καταλογισμό δύο καθαρών περιπτώσεων πέναλτυ υπέρ του Εθνικού.

Μάλιστα δήλωσε αποφασισμένος να προστατέψει τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα που έχουν επενδύσει αυτός και οι συνεργάτες του για την ομάδα, στέλνοντας  μύνημα προς κάθε κατεύθυνση, προς κάθε αρμόδιο που έχει την ευθύνη για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν και δεν πρόκειται να ανεχθεί την παραμικρή αδικία στο μέλλον.

Δείτε και την επίσημη ανάρτηση του προέδρου του Εθνικού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πολύ ωραίο θέμα που προσέφεραν Και συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα !!!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ολυμπιακό γαλατάδων χωρίς τραυματισμούς αντίπαλοι για 90 λεπτά !!! 

Θα ήθελα να εκφράσω καθαρά την προσωπική μου άποψη και ΜΟΝΟ για τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, λυπάμαι πολύ…»

7 σχόλια:

  1. Και στους Γαλαταδες μπορουσε να δωσει 2 πεναλτυ ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πιο καθαρο γκολ μιλατε, μην εκτίθεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και άλλα 2 δεν έδωσε στις Γαλατάδες. Ο Εθνικός τουλάχιστον πήρε και 1 ανύπαρκτο πέναλτυ. Τελευταίος στην φάση έχει την κατοχή ο τερματοφύλακας των Γαλατάδων. Σας χάρισε και άλλες 2 κόκκινες για την συμπεριφορά των παιχτών σας. Πονηρή κίνηση η διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαμαρτύρονται όλοι, διαμαρτύρεται και ο Εθνικός που από την αρχή του πρωταθλήματος έχει κερδίσει 10 πέναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σηπακη επειδή είσαι δίκαιος να δούμε τι βαθμό με τόσα λάθη που έκανε θα βάλεις τον Λαμπρίδη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι φιλαθλος του παιχνιδιου και οι δύο ομάδες έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τον Εξαπλατανιωτη Λαμπρίδη ο οποίος λίαν επιοικως ήταν απαράδεκτος με λάθη που αλλάζουν το αποτέλεσμα,θα μπορούσε στην θέση να καταγγελίας του Εθνικού να τον διαμαρτύρονταν οι Γαλαταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365