Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Πένθος στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Συλλυπητήριο
«Μόλις πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ! 

Μιας από τις εμβληματικές μορφές της ομάδας μας, ποδοσφαιριστής της χρυσής εποχής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Β΄ Εθνική και για πάρα πολλά χρόνια διοικητικός της παράγοντας, καταστώντας το όνομα του συνώνυμο της αγάπης και της ανιδιοτέλειας ενός ανθρώπου για μία ποδοσφαιρική ομάδα!

Το ενδιαφέρον του για την ομάδα μας ήταν καθημερινό ακόμα και αυτό το τελευταίο χρονικο διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματά υγείας, ζητώντας να πληροφορείτε την πορεία του αγαπημένου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ενώ εξέφραζε την ιδιαίτερη χαρά του, που η ομάδα μας βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς την κορυφή! 

Πλέον θ΄ ανήκει και αυτός στην μεγάλη ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους ουρανούς μαζί με τους άλλωτε συμπαίκτες του ΣΑΡΗΠΑΝΙΔΗ, ΔΑΛΚΥΡΙΑΔΗ, ΥΦΑΝΤΙΔΗ, ΖΗΝΔΡΟ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κ.α. οι οποία έχουν φύγει από κοντά μας τα προηγούμενα χρόνια! 

   Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του, να καταθέσει στεφάνι, να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365