Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου

Δελτίο Τύπου

Ο 8ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Μεσημερίου και η συνολική διαδρομή είναι 12 χιλιόμετρα (Μεσημέρι – Φλαμουριά και επιστροφή). Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Μεσημερίου, συνολικού μήκους 500 μέτρων.


Ο αγώνας δρόμου οργανώνεται από τον Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον ποδηλατικό σύλλογο Έδεσσας «Αερωπός» και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Έδεσσας, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι έχει τεράστια συμβολική σημασία, καθώς γίνεται στη μνήμη των Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.


Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της σελίδας www.edessacity.gr ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2022, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5€ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το πληρώσουν τραπεζικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365