Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

«Μονόδρομος» η νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ο γεμάτος προβλήματα Αλμωπος Αριδαίας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας τον οποίο θα υποδεχτεί την Κυριακή (08/01, 14:45) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ευελπιστεί να συνεχίσει το τελευταίο καλό σερί που τρέχει (2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία παιχνίδια) προκειμένου ν’ ανασάνει βαθμολογικά αλλά και να τονωθεί η ψυχολογία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Αυτή τη στιγμή ο Αλμωπός βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά από 9 αγώνες, ενώ την ίδια στιγμή ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται στην 14η και προτελευταία θέση με 6 βαθμούς σε 8 αγώνες.


Το τελευταίο ματς των δύο ομάδων, ήταν μια φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέαπολης Λάρισας, εκεί όπου οι κυανόλευκοι της Αριδαίας είχαν επικρατήσει με 0-2 χάρη σε τέρματα των Παπαδόπουλο και Καρυπίδη.


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημητριάδης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Νταβέλα (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπουτσίκος (Μακεδονίας).

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

2 σχόλια:

  1. Αν δεν κερδίσει αυτό το ματς η κερκίδα , τότε ποιό θα κερδίσει;;; Από νωρίς στο γήπεδο···

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ευκαιρία για εύκολο τρίποντο αν δεν τούς υποτιμήσουμε, Πρέπει να ανοίξουμε τό σκορ στο 1ο ημίχρονο καί νά ρολαρουμε επιθετικά.
    Οι ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στά πλαίσια τής Δ Εθνικης τήν περίοδο 1997-98, 25 χρόνια μετά σε επίσημο παιχνίδι. Ο Αλμωπος είχε καλύτερη ομάδα τότε έχει καί σήμερα. Πάμε Γερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365