Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Νέα μεγάλη αποχώρηση από τον Αλμωπό Αριδαίας

Μετακομίζει στον γειτονικό ΝΠΣ Βέροια

Μια ακόμη αποχώρηση η 3η κατά σειρά την τελευταία βδομάδα, καθώς μετά τους Σέχου και Γιουκούδη, ήταν η σειρά του Άρη Κολλαρά να αποχαιρετήσει τους κυανόλευκους.

Ο 27χρονος αμυντικός που είχε το απόλυτο των συμμετοχών συον Αλμωπό αγωνιζόμενος σε 8 εννενηντάλεπτα χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, μετακομίζει στον γειτονικό ΝΠΣ Βέροια, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί Αήττητο Σπάτων, ΑΟ Καβάλα, Ιωνικό Νίκαιας και Παναργειακό.

Με αυτά και με αυτά ο πληγωμένος Αλμωπός, αναχωρεί για το σμαραγδένιο νησί, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ρόδου, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική.

14 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά τί γίνεται παζάρι πωλήσεων προς την Βέροια ο Αλμωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως θα σωθούμε να δούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους στελνουμε ολους Βεροια για να ριξουμε την Βεροια; Εξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πολλά λεφτά και πληρώνει στην ώρα του γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου και κάτι ακόμα φίλε κι άλλοι έχουν να πάρουν χρήματα από τον Αλμωπο καί περισσότερα από αυτούς που έφυγαν όμως τηρούν τόν λόγο τους καί παραμένουν,δεν ξέρω αν κατάλαβες τι λέω.

      Διαγραφή
    2. Εσυ αν στην δουλεια σου δεν πληρώνεσαι πως θα ζήσεις την οικογένεια σου;;;επίσης όχι δεν πληρώνονται τα παιδιά αλλά και μέσα μπαίνουν,μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ζουν από αυτό

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο κύριος όμως στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θέλαν να φύγουν και οι κύριοι αυτοί ήταν συνεχώς βασικοί κάποια άλλα παιδιά τα είχαν απ'έξω, αυτό μπωρουσαν απ'την αρχή τής προετοιμασίας να το είχαν ξεκαθαρίσει αλλά προτίμησαν να μην το κάνουν, θέλω να πω πως έπρεπε όλοι μαζί να ήταν στην διεκδίκηση των δεδουλευμενων τους και ύστερα η προετοιμασία.

      Διαγραφή
  5. Χωρίς 400-500 εισιτήρια δεν βγαίνει! Πόσοι γνωρίζουν ότι για να ταξιδέψει η αποστολή για Ρόδο χρειάστηκαν 8 χιλιάδες ευρώ; Τα νούμερα είναι Super league 1. Καμία διαφορά! Μόνο μπράβο σε όσους τρέχουν την ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου φίλε όταν έχεις μια ομάδα σ 'αυτη την κατηγορία κοιτάς να έχεις και έσοδα όμως τα έσοδα πρέπει να έρχονται κι'απο διαφημίσεις, αλήθεια πόσες επιχειρήσεις δείχνουν ενδιαφέρον για την ομάδα, εγώ Πάντος δεν είδα αρκετό ενδιαφέρον για μία ομάδα σαν τον Αλμωπο να έχει ανταπόκριση στους εκεί επιχειρηματίες.

      Διαγραφή
  6. Τα ίδια χάλια όλες οι ομάδες…..εδώ η Δόξα Δράμας εξαφανίστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν τα μαγειρεύεται τα ματσάκια.... να βγαίνει η χρόνια ζάχαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή φίλε σάν τί μαγείρεμα θες να γίνει, μετά λέμε γιατί δεν έχουμε ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  8. Ο Αλμωπος Αριδαίας είναι μια ΤΙΜΙΑ ομάδα που θα μπορούσε να σωθεί σχετικά εύκολα. Η πόλη σας όμως δεν την στηρίζει όπως θα έπρεπε. Αν σωζόταν με πονηρούς τρόπους δεν θα σας έκανε υπερήφανους, γι αυτό κοιτάξτε να βοηθήσετε οικονομικά κ θα σωθεί. Η διοίκηση σας κάνει ότι μπορεί, αλλά περισσότερο μην περιμένετε γιατί δεν μπορεί. Εύχομαι να σωθεί η ομάδα σας γιατί αξίζει να υπάρχει στην Β Εθνική.
    (Ένας Βεροιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε φίλε σωστά τα είπες γιατί μόνο αυτό δεν θα το πω καθαρό ποδόσφαιρο αυτό θέλουμε να εξαλειφθεί.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365