Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία: Οι πλημμύρες μεγάλωσαν το πρόβλημα με τις τρύπες στους δρόμους

Πολλοί δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο
Ένα από τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας είναι η κακη κατάσταση του οδοστρώματος, ένα πρόβλημα που ξεκίνησε με την κατασκευή του αποχετευτικού και την κακή αποκατάσταση των δρόμων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα χωρίς την ουσιαστική του βελτίωση.

Οι πλημμύρες των προηγούμενων ημερών μεγάλωσαν ακόμα πιο πολύ την κακη κατάσταση του οδοστρώματος. Νέες τρύπες εμφανίστηκαν, οι παλιές άνοιξαν ακόμα πιο πολύ και τα μπαλώματα που είχαν γίνει χάλασαν. Πολλοί δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και άμεσα η Δημοτική Αρχή πρέπει να προβεί σε ουσιαστική αποκατάσταση του.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης όπως είναι φυσικό έχουν πολλά παράπονα, αφού σε πολλά οχήματα έχουν προκληθεί ζημιές.

4 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή παρατήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού τις είδατε τις τρύπες στους δρόμους; Έχουν οι δρόμοι τρύπες; Οκ, θα περασει συνεργείο του δήμου και θα τις τσιμεντοστρωσει. Ξέρουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως το πρόβλημα κοντεύει να γίνει διαχρονικό.
    Η προηγούμενη αρχή μετά το σκάψιμο όλων των δρόμων έλεγε ότι οι δρόμοι θα έρθουν, δια μαγείας μάλλον, στην αρχική κατάσταση, δεν έγινε ποτέ, μόνο πρόχειρα μπαλώματα.
    Η νυν αρχή δεν έχει το συγκεκριμένο θέμα στην ατζέντα της.
    Τέλη κυκλοφορίας άραγε γιατί καταβαλουμε, μάλλον για να κυκλοφορούμε σε αυτούς τους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365