Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Γκέλα στο κάμπο ο Αλμωπός Αριδαίας

Απρόσμενη ισοπαλία για τον Αλμωπό Αριδαίας

Απρόσμενη ισοπαλία για τον Αλμωπό Αριδαίας που άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στον Κάμπο, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ένα κακό παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο μέρος με τους Εππα και Παπαδόπουλο, δεν βρήκαν δίχτυα, με τον Οικονόμοπουλο να αναδεικνύεται ο MVP της αναμέτρησης και έτσι να μην βρίσκουν διαδρόμους για τα αντίπαλα καρέ και μοιραία να μένουν στην ισοπαλία, έχοντας απέναντι τους μια νεανική ομάδα που ήταν αμυντικά σε καλή μέρα και μετά από καιρό πανηγύρισε το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μελιτζανίδης (Ημαθίας), Νταβέλλας, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Οι Συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας: (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης (65′ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Χαλάτσης, Διβανές, Νούσιος (89′ Ούμολι), Καλούσης.


Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Έππας (65′ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας (58′ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο παίχτης που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα,αν υπήρχε ο Ροββάς η ομάδα θα είχε ακόμη 8 ,βαθμούς τουλάχιστον,αυτό φάνηκε με Μακεδονικό, Ηρ Λάρισας εντός και Διαγόρα ,Απολλ Λάρισας εκτός,από το τίποτα καλή η ισοπαλια αυτή είναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απόλυτα!! Το επόμενο ματς με θεσπρωτο εντος είναι κομβικο..

      Διαγραφή
  2. Αφήστε τη γκρίνια η μπάλα θέλει να έχεις και τύχη εδώ κάποιες άλλες ομάδες ιστορικές χάνουν και κυνδινευουν, έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά δεν νομίζω ότι κυνδινευει η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύει αυτό πού λές. Ο αντίπαλος απαρτιζόταν από ερασιτέχνες καί μάλιστα με τό ζόρι έβγαζε 11αδα. ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΟΙ ! οι άλλοι είναι πιο μαγγες πού τούς κερδιζανε εύκολα?
      Εάν ο αγώνας με Θεσπρωτο δεν κερδιθει ξεχαστε τή SL 2 του χρόνου!
      Ο Αλμωπος τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, αυτό συμενει ότι στο τέλος τού 2ου γύρου την προτελευταία αγωνιστική πρέπει να είμαστε minimum 4β πάνω από τή γραμμή του υποβιβασμού.
      Εγώ δεν είμαι συγουρος

      Διαγραφή
  3. ο απολλων λαρισας μπορει να μη κατεβει την αλλη αγωνιστικη , κριμα που δε μπορεσαμε να παρουμε 3 βαθμους. αλλα οταν δεν εχεις φορ αυτα παθαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλα τα ματς κρίσιμα,λιγες αλλαγες είχαμε στη Λάρισσα.Θα μπορουσε να κάνει 3 αλλαγες στο ημίχρονο για να τους κουράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365