Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Έκλεισε οριστικά στον Αερωπό ManDynamic ο Ουκρανός Σεμιντένκο

Ο παίκτης έπαιζε στη β` κατηγορία Ισπανίας
Η διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες τόσα χρόνια για να βρίσκεται η ομάδα σε άριστο ανταγωνιστικό επίπεδο. Παράδειγμα προς μίμισην αποτελεί προς όλον τον αθλητισμό του Ν. Πέλλας. 


Ανθρωποι που έχουν άρτιες γνώσεις και αγάπη για την ομάδα προχώρησαν σε μια νέα ενίσχυση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον 30χρονο Ουκρανό περιφερειακό Σεμιντένκο Γκρέγκορι. 


Ο παίκτης έπαιζε στη β` κατηγορία Ισπανίας με την Τολέδο και η παρουσία των τριών Βερεμτσουκ, Μποκάρεφ και Μπούλκιν έπαιξε μεγάλο ρόλο να έλθει στην πόλη των καταρρακτών. Θα ενισχύσει την ομάδα των καταρρακτών μέχρι το τέλος της σεζόν (και σε περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους του Αερωπού θα ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365