Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Εκλογές 2023 – Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος

Δεν θα είναι υποψήφιος

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. 


Ο Κώστας Καραμανλής με μια λιτή δήλωση αναφέρει όσον αφορά στην απόφασή του να μην κατέλθει στις εκλογές: 


«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες».


Προηγήθηκε επικοινωνία Μητσοτάκη – Καραμανλή – Θα κάνει δήλωση ο Μητσοτάκης


Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χθες με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Μάλιστα αναμένεται δήλωση και του πρωθυπουργού. Ωστόσο επισημαίνεται ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία.

3 σχόλια:

  1. Μήπως τον προτείνουν πρόεδρο της δημοκρατίας λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αναρωτιέσαι. Είναι σίγουρο ότι θα τον προτείνει ο Τσίπρας

      Διαγραφή
  2. Όλα μελετημένα...ο επόμενος Πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365