Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Πανικός από κόσμο στο ΣΚΥΔΡΑΪΚΌ Καρναβάλι 2023 (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη

Δείτε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη:

ΣΚΥΔΡΑΪΚΌ Καρναβάλι 2023 - Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στη Σκύδρα


Την Κυριακή η Σκύδρα βούλιαξε! Τα μαγαζιά της επίσης... παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο πριν και μετά την παρέλαση! Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος της Δημάρχου μας και της δημοτικής αρχής.. και επετεύχθη!


Η πανθομολογημένα μεγάλη επιτυχία ήταν αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών σκληρής και μεθοδικής δουλειάς σε μικρό χρονικό διάστημα, συνεχών επαφών, συνεννοήσεων και συναντήσεων αλλά και της δύναμης που δίνει η αγάπη και η προσφορά για τον τόπο μας και τους συνδημότες!


Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Δήμαρχο της καρδιάς μας πρωτίστως, που μου εμπιστεύτηκε γι ακόμη μια φορά την εκδήλωση, στον Πρόεδρο της Σκύδρας, πολύτιμο συνεργάτη, στον Αντιδήμαρχο Καθαριοτητος και τους υπαλλήλους που πρόσφεραν ο καθένας απ το δικό του μετερίζι, στον Πρόεδρο του ΕΦΑΚΠΠ για την συνεργασία, στην Τάνια και την Χριστίνα για την στήριξη, στην αγαπημένη παρουσιάστριά μας, στον ηχολήπτη μας και τον DJ, στο Α. Τ. Σκύδρας, σε κάθε μέσο και δημοσιογράφο, που πρόβαλε την διοργάνωση και βέβαια στους χιλιάδες καρναβαλιστές μας, την ψυχή του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού αλλά και τους χιλιάδες των επισκεπτών, που πλημμύρισαν την πόλη μας!


Καλή Σαρακοστή! Και του χρόνου με υγεία!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365