Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Έβρος: "Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του", λέει ο πατέρας της 28χρονης - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Οι αρχές επιμένουν στο αρχικό σενάριο περί αυτοκτονίας - Αποκλείεται λένε οι γονείς της

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από το θάνατο της 28χρονης από το Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος. Οι αρχές επιμένουν στο αρχικό σενάριο περί αυτοκτονίας - Αποκλείεται λένε οι γονείς της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την 28χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στον Έβρο και η Αστυνομία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, με τον πατέρα της γυναίκας όμως να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.


«Αποκλείεται το παιδί μας να έχει βάλει τέλος στη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Παράλληλα, δήλωσε πως «για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία».


Εντούτοις οι αρχές φέρεται να θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, επειδή το τραύμα στη καρδιά από το μαχαίρι έγινε χωρίς να σκιστεί η μπλούζα της, ενώ η γυναίκα έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της. Αξιωματικοί λοιπόν, φέρεται να εκτιμούν πως πιθανότατα τα προκάλεσε η ίδια, σε μια προσπάθεια να κόψει τις φλέβες της.


Σημειώνεται, πως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο αναμένεται.


Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του;

Τι άλλαξε την ψυχολογία της;

Συνάντησε κάποιον στον δρόμο;

Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;


Τα στοιχεία που «δείχνουν» αυτοκτονία

Η 28χρονη, όπως όλα δείχνουν, είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε πριν πέσει στην χαράδρα, από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.


Στον καρπό του ενός χεριού της είχε 4-5 χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού είχε πληγές από μαχαίρι. Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο μηχανάκι αλλά και στο μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στο στήθος της.


Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας άλλου ατόμου στην περιοχή. Όπως επισημαίνουν πηγές, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν την τραγική κατάληξή της.


Αυτοχειρία ή όχι;

Η εγκληματολόγος – ψυχολόγος Δήμητρα Τσίτση δήλωσε στο Mega πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.


«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος και συνέχισε, λέγοντας:


«Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη».


Κατερινόπουλος: «Είναι σίγουρα δολοφονία»

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως ο θάνατος της 28χρονης είναι εγκληματική ενέργεια. Όπως εξήγησε πολύ σπάνια οι αυτόχειρες βάζουν τέλος στη ζωή τους με μαχαίρι και μάλιστα καρφώνοντάς το στο στήθος τους.


Μάλιστα μετά από τις δηλώσεις της φίλης της 28χρονης, είπε πως όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ το έργο της αστυνομίας. «Μπράβο στη φίλη για την ψυχραιμία της, όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ την αστυνομία. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον δράστη», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.


Το χρονικό

Έβρος: «Είχαμε πει να πάμε να δούμε έναν αγώνα και δεν ήρθε ποτέ»


Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε μιλήσει με την κολλητή της φίλη και είχαν πει ότι θα πήγαιναν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.


«Μιλήσαμε και της είπα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Μου είπε ότι είχε ωραία μέρα μήπως να πηγαίναμε κάπου για καφέ, αλλά εγώ της είπα να πάμε στον αγώνα και συμφώνησε. Πήγα στο γήπεδο και εκείνη άργησε, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το συνήθιζε», είπε η κολλητής της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή.


Της έστειλε μάλιστα μετά από αρκετή ώρα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσει πού είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση. Τελικά η 28χρονη δεν πήγε ποτέ στον αγώνα, αλλά η φίλη της δεν ανησύχησε, καθώς πίστεψε ότι κάτι της έτυχε και θα μιλούσαν αργότερα για να συνεννοηθούν να βρεθούν το βράδυ.


Μετά από λίγο της τηλεφώνησε ο πατέρας της φίλης της ανήσυχος και τη ρώτησε πού είναι η Βίκυ.


«Ανησυχήσαμε όλοι και αρχίσαμε να την ψάχνουμε όλη τη νύχτα. Την έψαχνα έως τις 02:00 και μετά πήγα για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω για δουλειά, με πήρε ο πατέρας της και μου είπε ότι βρήκαν το μηχανάκι», είπε η φίλη της 28χρονης.


Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη είχε πάει πολλές φορές και με εκείνη και με άλλους φίλους της στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή, καθώς έχει πολύ ωραία θέα και σύχναζαν εκεί για να πιουν έναν καφέ ή ένα ποτό.


Πάντως κι εκείνη είπε πως δεν της είχε εκμυστηρευτεί κάτι που να την απασχολεί και τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση η 28χρονη να κάνει κακό στον εαυτό της.


«Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε. Είναι εντελώς αψυχολόγητο. Τι άλλαξε μέσα σε δύο ώρες και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της;», αναρωτήθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365