Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/2 Κριός 

Σκέφτεσαι γρήγορα, όμως οι σκέψεις σου είναι περίεργες. Θα καταλάβει κανείς την απόκοσμη λογική σου; Όχι σήμερα. Αν θέλεις να βρεις συμμάχους, θα πρέπει οι ιδέες σου να είναι λογικές. Αν εργάζεσαι σε ένα ομαδικό έργο, οι συνάδελφοί σου θέλουν να ξέρουν ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.
Ομοίως, οι φίλοι σου θέλουν να ξέρουν ότι εξακολουθείς να είσαι το ίδιο άτομο που ξέρουν και αγαπούν. Προσπάθησε να μην είσαι πολύ ακραία, στον τρόπο προσέγγισής σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Έχεις μεγάλη ενέργεια σήμερα, αλλά θα χάνεις την ψυχραιμία σου εύκολα. Συνήθως η μεστή προσωπικότητά σου δεν επιτρέπει στους άλλους να σε εξοργίσουν.
Σήμερα όμως μάλλον θα «τσιμπήσεις» το δόλωμα. Θα μπεις σε μια συζήτηση αμέσως και θα παρουσιάσεις τις απόψεις σου, σαν να είναι οι μόνες σωστές.
Κάποιος άλλος όμως που είναι το ίδιο πεισματάρης με σένα.. μπορεί να μην συμφωνεί!

ζώδια σήμερα 22/02 Τετάρτη δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα σε βρει μες την ασάφεια και την κυκλοθυμία. Θα είναι δύσκολο να προσποιηθείς πως είσαι ειλικρινής, αν δεν το νιώθεις. Οι σπασμωδικές παρατηρήσεις σου, μπορεί να είναι πιο απότομες από ό,τι σκόπευες. Συγκεντρώσου ώστε να μπορείς να «διαβάσεις» καλύτερα την κατάσταση. Καλό είναι να ενημερώνεις τους άλλους για τα όριά σου… αλλά να το κάνεις με ευγένεια.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αυτή τη στιγμή, η καρδιά και το μυαλό σου είναι ατάραχα. Νιώθεις ήρεμη σαν παιδί.. και είσαι ικανοποιημένη που αφήνεις τους άλλους να διευθύνουν την κατάσταση. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ακολουθήσεις την κατεύθυνση που θα σου υποδείξει κάποιος, αρκεί να ξέρει τι κάνει. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα συναινετική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις παραδώσει τον έλεγχο σε κάποιον άλλο. Απλά ο παθητικός έλεγχος μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολος.. – για να μην πω πιο αποτελεσματικός! 

ζώδια σήμερα λέων

Κάτι δεν πάει καλά σήμερα. Έχεις περίεργη διάθεση και νιώθεις πως δικαιούσαι πολλά χωρίς να προσδιορίζεις τι ακριβώς. Μπορεί να νιώθεις έλλειψη στοργής.. ή να έχεις εγωιστικές επιθυμίες. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που εκπληρώνεις ή καταπραΰνεις αυτές τις ανάγκες. Το σίγουρο είναι πως αυτή θα είναι μια σύντομη, αλλά εκπληκτική περίοδος. Θα μπορούσες να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και τον τρόπο που λειτουργείς.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η άψογη ζωή σου, πρόκειται να αλλάξει. Τα συναισθήματά σου είναι ακατάστατα σήμερα. Όσο κι αν προτιμάς μια τακτοποιημένη ζωή, πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι περιστασιακά χρειάζεσαι κι άλλους ανθρώπους γύρω σου. Ό,τι κι αν συμβεί, θεώρησέ το σαν ένα θερμό καλωσόρισμα στην ανθρώπινη κοινωνία. Αυτό σημαίνει να είσαι ζωντανή.. οπότε απόλαυσέ το. Πρέπει να νιώθεις χαρούμενη που έχεις στοργή κι αγάπη στη ζωή σου.

ζώδια σήμερα 22/02 Τετάρτη ζυγός

Σήμερα φοράς το μεγαλύτερο χαμόγελό σου και μιλάς με την πιο γλυκιά φωνή. Κι όμως, δεν φαίνεται να τους κερδίζεις. Όλη αυτή η τοξική ευγένεια, σου γυρίζει μπούμερανγκ. Φρόντισε λοιπόν να ταρακουνήσεις τα πράγματα, με άλλα μέσα. Δήλωσε ξεκάθαρα τη γνώμη σου. Συνήθως αποφεύγεις να είσαι άμεση με τους ανθρώπους, όμως κάποιες φορές είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσεις μαζί τους.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η απομόνωση, σου ταιριάζει πολύ αυτή τη στιγμή. Εστιάζεις στον εαυτό σου. Φορτίζεις τις μπαταρίες σου και χαλαρώνεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό σχέδιο για τη στιγμή που θα αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς. Κι όταν συμβεί αυτό…κανείς δεν θα σε προλαβαίνει.

ζώδια σήμερα τοξότης

Φαίνεσαι απρόσεκτη και ιδιόρρυθμη… αλλά τολμάς να είσαι διαφορετική. Μέσα σου όμως, βράζεις από άγχος κι ανησυχία. Καλώς ήρθες λοιπόν στο ανθρώπινο γένος. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είσαι έτσι όλη την ώρα. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Άφησε τους δικούς σου ανθρώπους να σε βοηθήσουν. Στην πραγματικότητα τους αρέσεις, ακόμα κι αν ζεις συνεχώς, με το ένα πόδι στη χώρα της ψευδαίσθησης.  

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σεβάσου αυτό που οι άλλοι θεωρούν ιερό ή αυθεντικό, ακόμα κι αν η εσωτερική σου φωνή σε προειδοποιεί πως προσπαθούν να σε εξαπατήσουν ή απλώς αυταπατώνται. Προσπάθησε όμως να τους καταλάβεις. Ίσως αποκτήσεις μια καλύτερη ιδέα για το τι σκέφτονται. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον κόσμο σου σήμερα.. και ίσως αποκτήσεις περισσότερα προσόντα για να τους κρίνεις – ή για να συνειδητοποιήσεις, ότι η κριτική δεν έχει νόημα.

ζώδια σήμερα 22/02 Τετάρτη υδροχόος

Σήμερα συνδέσου με την υδάτινη ενέργειά σου. Κάνε διαλογισμό.. μην περιορίζεις τη φαντασία σου και μην επιβάλλεις στον εαυτό σου πρακτικές προσδοκίες.. ειδικά αν αναπτύσσεις ιδέες για ένα καινούργιο έργο. Κράτησε σημειώσεις για όσα σκέφτεσαι. Κυρίως, μην παρασύρεσαι από λαμπερές καινοτομίες. Δεν τις χρειάζεσαι. Τα καλύτερα πράγματα, έρχονται απροειδοποίητα. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Να είσαι έτοιμη να απαντήσεις σε οτιδήποτε παρουσιαστεί σήμερα. Ίσως σου πουν πως δεν είναι δική σου δουλειά, αλλά πώς μπορούν να είναι σίγουροι γι’ αυτό; Είσαι αρκετά ευέλικτη σήμερα με τα λόγια και τις πράξεις σου. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να σε επικρίνουν, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί είναι τόσο άκαμπτοι. Το μόνο που κάνεις, είναι να ακολουθείς τις αλλαγές – κι αυτό είναι εντάξει προς το παρόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365