Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ημαθία: 36χρονος έκλεψε πετρέλαιο από αποθήκη σπιτιού και ηλεκτρονικές συσκευές από κολυμβητήριο

Όπως διαπιστώθηκε, μία μέρα νωρίτερα είχε κλέψει ποσότητα πετρελαίου από αποθήκη σπιτιού

Κλοπές… κατ’ επάγγελμα έκανε ένας 36χρονος σε περιοχές της Ημαθίας. Ο θρασύτατος κλέφτης συνελήφθη μετά από κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών σε κολυμβητήριο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Όπως διαπιστώθηκε, μία μέρα νωρίτερα είχε κλέψει ποσότητα πετρελαίου από αποθήκη σπιτιού.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.: «Συνελήφθη χθες (27 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να έχει παραβιάσει εγκαταστάσεις κολυμβητηρίου και να έχει αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του κολυμβητηρίου.


Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 26 έως 27 Φεβρουαρίου, αφαίρεσε από αποθήκη οικίας ημεδαπού στην Ημαθία, 250 λίτρα πετρελαίου. Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν επίσης ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365