Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Δωρεά της Π.Ε. Πέλλας στο Νοσοκομείο Έδεσσας ενός Διοισοφάγειου Έγχρωμου Υπερηχοκαρδιογράφου

Δελτίο Τύπου
Ένα υπερσύγχρονο Διοισοφάγειο Έγχρωμου Υπερηχοκαρδιογράφο, παρέδωσε στη Διοίκηση και τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το υψηλής ακρίβειας μηχάνημα, απουσίαζε από τις δομές υγείας της Πέλλας, αλλά και από τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, με αποτέλεσμα οι ασθενείς από την Πέλλα, να μετακινούνται στη Θεσσαλονίκη για τις σχετικές εξετάσεις. 

Ο διοισοφάγειος υπερηχοκαρδιογράφος, αξίας 50.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από την Π.Ε Πέλλας και παρέχει εξειδικευμένη εξέταση υπερήχων για την απεικόνιση της καρδιάς. Ακόμη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα παραδοθούν μια χειρουργική τράπεζα και ένα μηχάνημα για τα «τεστ ύπνου» αξίας 65.000 ευρώ , στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την ενημέρωσή του από τους γιατρούς για τον τρόπο λειτουργίας του διοισοφάγειου έγχρωμου υπερηχοκαρδιογράφου, δήλωσε: « Παραδίδουμε στους πολίτες ένα σύγχρονο ιατρικό μηχάνημα, που θα συμβάλει στην βελτίωση των παροχών υγείας και θα απαλλάξει τους ασθενείς από την ταλαιπωρία των μετακινήσεων στη Θεσσαλονίκη, για τις συγκεκριμένες ειδικές εξετάσεις. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε τις δομές υγείας της Πέλλας και να εμπεδώσουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ελπίδας στους συμπολίτες μας».

Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε συνεργασία με τον Διοικητή, Χρήστο Δόντσο, από τον οποίο ζήτησε να του υποβάλει υπόμνημα για τα προβλήματα και προτεραιότητες του Νοσοκομείου Έδεσσας, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την επίλυσή τους.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365