Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου - ΑΣ Γιαννιτσά 4-2 / Οι Λύκοι το ντέρμπι

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη και το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Φανταστικό παιχνίδι έγινε στο Λυκόστομο, όπου η τοπική Μαύρη Θύελλα επικράτησε με σκορ 4-2 του ΑΣ Γιαννιτσά και εξακολουθεί να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Εθνικό Γιαννιτσών.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με δυνατές μονομαχίες στον χώρο κέντρου, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στην επανάληψη οι δυο ομάδες πρόσφεραν θέαμα με τους γηπεδούχους να είναι πιό αποφασιστικοί και με ηγέτη τον φοβερό Παπασυμεών βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές και κατέκτησαν την νίκη, καιώς οι φιλοξενούμενοι παρά την αγωνιστικότητα τους δεν κατάφεραν ποτέ να προσπεράσουν τα αμυντικά κενά τους και έτσι μοιραία οδηγήθηκαν στην ήττα.

Στο 67’ σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Αθανασιάδης με προβολή από κοντά έγραψε το 1-0 και αμέσως με την σέντρα ο Παπασυμεών με φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 73’ σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Κοσέογλου με κοντινό πλασέ μειώνει σε 2-1, όμως στο 76’ ο Παπασυμεών με πλασέ έγραψε το 3-1.

Στο 85’ ο Κοντσίδης με κοντινό σουτ έγραψε το 3-2 μειώνοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, όμως στο 90’ ο Ελευθεριάδης αποκατέστησε την τάξη, γράφοντας το τελικό 4-2 για τους Λύκους.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Δέλλιος, Αδραμάνης.


Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Βασίλης Σαμαράς)

Καραγιαννίδης, Κοκτσίδης, Κικικλής, (46’ Παπαδημητρίου), Βασιλόπουλος, (60’ Οξούζογλου), Παπασυμεών, Ελευθεριάδης Γ., Αθανασιάδης, Αταλασίδης, (90’ Πουσίνης), Σαμαράς, (77’ Άτζος), Τσόρμπας, Μονογενίδης, (60’ Νάνος Γ.).


ΑΣ Γιαννιτσά: (Σταύρος Κωστογλίδης)

Τοψής, (46’ Σαλονικίδης Π.), Παπαδόπουλος, Βακαλίδης, (90’ Χατζηδιαμαντής), Σαλονικίδης Ι., Κοντσίδης, Τερζής, Μπιγκάνος, Κοσέογλου, Σοφιανίδης, (λ.τ 21’ Καψάλης Ε.), Παρσόπουλος, Χατζηαλεξιάδης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη και το βίντεο του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:







































































































13 σχόλια:

  1. 5αρι έφαγες καλά για άλλη μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσες θα φαει ακομα...........

      Διαγραφή
    2. Αέρα του κάνατε. Ομάδα με ημερομηνία λήξης, σαν τους Σαρακηνούς. Σε ένα - δύο χρόνια, θα επιστρέψετε εκεί που ανήκετε, στον πάτο και στο πουθενά.

      Διαγραφή
    3. Μιλάτε και εσεις που πήρατε άλλο ΑΦΜ, πόλη με 40.000 κατοίκους και καταφέρατε να την ρίξετε πάλι με κατεβασμένα παντελόνια... Κάνετε και τους μάγκες που παίζετε Α1, ενώ έπρεπε να είστε από τις πρώτες στην Γ. Εγώ αν ήμουν θα ντρεπόμουν που ομάδα με ημερομηνία λήξης σας κέρδισε μέσα έξω.... Του χρόνου πάρε το ΑΦΜ από την ομάδα που θα ανέβει γιατί άνοδο αλλιώς δεν βλέπεις

      Διαγραφή
    4. Φίλε συμφωνώ απόλυτα σε όλα όμως για να πάρουν Αφμ πρέπει να είναι ο Τεο γιατί μόνο αυτός μπορεί να το κάνει και το απέδειξε με το που έφυγε από την ομάδα που αυτός ανέβασε και πήγε στα Γιαννιτσα, τους την άφησε στην Γ εθνική και την διέλυσαν σε μια χρόνια με την πτώση στο τοπικό και φαίνεται και φέτος που πήγε στον εθνικό (με τον Ατματζίδη Σαββα ),που έκανε ξανά υπερομάδα για το τοπικό της Α1 και θα είναι αυτός που θα γευτεί ξανά την Γ εθνική .

      Διαγραφή
  2. Μήπως έφταιγε η μπάλα ρε παιδιά και δεν μπορούσαν αυτοί από τα γιαννιτσα να παίξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη ρε παιδιά το γκολ που βάζει στα πρωτα λεπτά ο ΑΣ γιατί ακυρώνεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι ντροπη να πεζει ακομα ποδοσφαιρο ανθρωπος που προσβαλει ομαδες ντροπη τιποτα αλλο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365