Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Έδεσσα - Φλώρινα: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 55 κιλά κάνναβης – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Δυο συλλήψεις
Δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 48 χρόνων, συνελήφθησαν χθες το πρωί, Σάββατο, σε περιοχές της Φλώρινας και της Έδεσσας, ενώ περισσότερα από 55 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν ύστερα από επιχείρηση αστυνομικών. 

Στην περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί, αρχικά, εντόπισαν και στάθμευσαν για έλεγχο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 53χρονο. Στον έλεγχο βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά 50 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 55,64 κιλών. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκτός από το αυτοκίνητο που μετέφερε τα ναρκωτικά υπήρχε και άλλο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός, με διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας τον 53χρονο για ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων. Ο 48χρονος οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε στην πόλη της Έδεσσας και συνελήφθη. Εκτός από την μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα sim και το χρηματικό ποσό των 122 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Στη συντονισμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφάλειας Φλώρινας, Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, καθώς και του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365