Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Προσλαμβάνονται 59 άτομα - Δείτε τις ειδικότητες

Δείτε τις ειδικότητες
Δείτε τις ειδικότητες:

Δείτε το έγγραφο όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ




5 σχόλια:

  1. Ρίξε τα τελευταία σου χαρτιά για να κλείσεις συνδυασμό γιατι δεν σε βλέπω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειστε εκτος τοπου και χρωνου
      οταν τελειωνει ενα δυμηνο ανανεωνεται με επομενο οπως γινεται τωρα με αυτο το πινακα.Νομιζετε εαν αλαξουμε δημαρχο θα σταματησουν τα δυμηνα??Αυτος ειναι ο τροπος λειτουργειας των λουτρων

      Διαγραφή
  2. οι επισκέπτες των λουτρών έχουν παράπονα από τις υπηρεσίες και τις υποδομές που προσφέρουν σύμφωνα με το τίμημα. εκτός από προσλήψεις θα δούμε κάποια αναβάθμιση στα λουτρά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ανανέωση αυτόματη τον 2μηνων λες..? Τα 2μηνα α περνούν για έκτακτες ανάγκες... Αυτοί το κάναν έτσι το σύστημα για να εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες για ψήφους.. Έχουν να βγάλουν ασεπ από την πρώτη χρωνια που έλεγε ότι όλοι οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν αγγλικά.. Αντί για αυτό ούτε ελληνικά τελικά.. Επίπεδο υπο το 0..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2μηνο πάει της διακοπές του 46 μέρες κ φεύγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365