Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Νέα δημοσκόπηση: Στις 7,5 μονάδες η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, ποια η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών

Δείτε κάρτες από τη δημοσκόπηση

Προβάδισμα 7,5 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία δείχνει νέα δημοσκόπηση - Ανάμεσα στα ερωτήματα που απαντούν οι πολίτες ήταν το πώς αξιολογούν το κυβερνητικό έργο, τι είδους κυβέρνηση πιστεύουν ότι θα αναδειχθεί μετά τις εκλογές, κ.ά.

Σύμφωνα με μεγάλη μηνιαία δημοσκόπηση της MARC, το πρώτο μέρος της οποίας παρουσιάστηκε σήμερα, η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 7,5 μονάδες.


Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα είναι πρώτο με 32,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 25,2%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 9,8%, το ΚΚΕ με 5,3%, η Ελληνική Λύση με 3,9% και το ΜέΡΑ25 με 2,8%. Πάνω από το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή βρίσκεται το Εθνικό Κόμμα Έλληνες με 3,4%.


Η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης του κόμματος Κασιδιάρη ενώ μοιρασμένες είναι οι απόψεις για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Στο ερώτημα ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών, στην πρώτη θέση με τεράστια διαφορά είναι η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις.


Σχετικά μοιρασμένες είναι οι απαντήσεις των πολιτών αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.


Δείτε κάρτες από τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365