Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Συντοπίτης μας ψάχνει για επιζώντες στον σεισμό της Τουρκίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Στη Τουρκία βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη ο Βασίλης Καραδήμος απο την Αριδαία, ως μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο συντοπίτης μας βρίσκεται στο Hatay, μια πόλη περίπου 10 χιλιόμετρα από την Αντιόχεια, κοντά στα σύνορα της Συρίας, η οποία εχει πληγεί παρα πολύ από τον σεισμό.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη, με συντρίμμια παντού και καθημερινά οι διασώστες ανασύρουν νεκρούς.

Ο Βασίλης Καραδήμος και η Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να βρουν ζωη στα χαλάσματα, άλλα όσο περνάνε οι μέρες οι ελπίδες λιγοστεύουν.

Δείτε φωτο από την περιοχή που επιχειρεί η Ομάδα Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων:











2 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε βολίδα χαίρομαι πού σε έχω γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπειρία ζωής.....Οι πολεοδομίες ανα τη χώρα ξέρουν καλα τι υπάρχει σε μια δύσκολη στιγμή,αν δηλαδή εφαρμόστηκαν οι νόμοι στις κατασκευές.
    Όπως και οι εργολάβοι ,πως έχτισαν, με τι υλικά, με τι μάστορες κλπ.
    Μακάρι να μην χρειαστεί να έχουμε τέτοια ...Robin Hood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365