Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αλμωπία: Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην ΤΚ Φούστανης

Δελτίο Τύπου
Έγκριση για τον Δήμο Αλμωπίας έργου ύψους 654.100€ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σύμφωνα με τον προσωρινό πίνακα των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του ΠΑΑ 2014-2020.

Σημαντικό έργο που αφορά την αξιοποίηση πλέον του ταμιευτήρα της Φούστανης όπου για πολλά χρόνια από την κατασκευή του είχε μείνει ανεκμετάλλευτος.

Το έργο με τίτλο: Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην ΤΚ Φούστανης, του Δήμου Αλμωπίας προϋπολογισμού 654.100€, 
πλέον είναι γεγονός! 

Ενισχύουμε τις υποδομές του δήμου μας με σύγχρονα δίκτυα άρδευσης προς όφελος των αγροτών.

Συνεχίζουμε να πράττουμε μεγάλες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών σε κάθε τομέα.

Γιάννης Κετικίδης 
Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσίας Δόμησης &
Πρόεδρος ΔΕΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365