Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Κυριλίδης: Φοβούνται το καρτοτηλέφωνο του Κασιδιάρη

Δελτίο Τύπου
Ο σφετερισμός της λαικής κυριαρχίας αποτελεί την κερκόπορτα για μελλοντικές παράνομες μεθοδεύσεις με σκοπό να πλήξουν τις ελεύθερες εκλογές. Η κατάφωρη παραβίαση θεμελειωδών Συνταγματικών διατάξεων και την εμφανή παρερμηνεία ποινικών διατάξεων οδηγεί στην κατάλυση της Δημοκρατίας. 


Το μοναδικό θεσμικό εργαλείο που διασφαλίζει τους Ελληνες πολίτες είναι το σύνταγμα και ουδείς μπορει να το αμφισβητεί με πρόσθετες φωτογραφικές τροπολογίες, οι οποίες περικλείονται από τον μέγιστο φόβο της ανοδικής τάσης του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ το οποίο και ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 


Η φωτογραφική διατάξη που φαίνεται να έρχεται την επόμενη μέρα έχει ως στόχο τον αποκλεισμό του κόμματος διότι διακυβεύεται η αυτοδυναμία της ΝΔ, σύμφωνα άλλωστε με τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου το Εθνικό κόμμα Ελληνες αποτυπώνεται με μεγάλα ποσοστά . Αυτό οδηγεί σε πανικό τους κυβερνώντες σε τέτοιο βαθμό, που μάλιστα  φτάνουν σε σημείο να κατακρεουργήσουν και το ίδιο το Σύνταγμα. 

Το πιο υποκριτικό στοιχείο της ιστορίας είναι πως θέση παίρνουν για το ζήτημα όλοι αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαο στην σημερινή εξαθλίωση . Αυτοί που παίρνανε μαύρα λεφτά από την Siemens, αυτοί που έβαζαν μάυρο χρήμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που σήμετα ευθύνονται για την διαιώνιση των προβλημάτων του Έλληνα πολίτη.  Το ίδιο διάστημα βουλευτές έπαιρναν αναθέσεις ενώ οι πολίτες μετρούν τα χρηματά τους για να αγοράζουν είδη πρώτης ανάγκης . Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει νομική εφεδρεία και για αυτό να είναι σίγουροι. 


Στις εκλογές θα αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός και όχι η κυβέρνηση των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365