Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Γιαννιτσά: Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για την υγεία (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας που πήραν μέρος στο χθεσινό μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο για την Υγεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Αλλά και τους συναδέλφους μας από άλλους κλάδους, το λαό της περιοχής μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας.


Το Σωματείο μας από την αρχή έδωσε τη μάχη δίπλα στα άλλα σωματεία και τους φορείς της περιοχής και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία αυτού του συλλαλητηρίου.

Ο αγώνας αυτών των ημερών φανέρωσε ένα μικρό μέρος της δύναμης που έχουν οι εργαζόμενοι, όταν αποφασίσουν να πάρουν τις τύχες τους στα δικά τους χέρια, όταν θέσουν στο προσκήνιο τις δικές τους ανάγκες και διεκδικήσεις. Ο αγώνας μας δεν ξεκίνησε ούτε τελείωσε χθες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αγώνα και αντίστασης. Να μη δώσουμε άλλο χώρο σε όσους καλλιεργούν την αδράνεια και την απογοήτευση.


Ακυρώνουμε τα σχέδια τους για πλήρη υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, για δομές υγείας στο νομό πλήρως στελεχωμένες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό. Δεν θα παίξουμε την υγεία μας και τη ζωή μας στα ζάρια.


Συμμετέχουμε στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, για να αποφασίσουμε μαζί με όλους τους συναδέλφους μας τα επόμενα βήματα.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365