Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Διπλό πρωτιάς ο ΝΠΣ Σκύδρας

Διπλό πρωτιάς ο ΝΠΣ Σκύδρας 

Με την νίκη στις αποσκευές του έφυγε από την Δωροθέα ο ΝΠΣ Σκύδρας, επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής Αναγέννησης, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δυνατό αέρα.

Το παιχνίδι όπως προείπαμε έγινε κάτω από δυνατό αέρα κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο χάρη στα τέρματα του Μουρατίδη στο 10’ και στο 39’, με τους γηπεδούχους να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος στο 40’, όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Νερατζόγλου νικήθηκε από τον έμπειρο γκολκήπερ των φιλοξενουμένων Πιστοφίδη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι κύλησε με δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες λόγω αποβολών του Γούλα στο 65’ και του Λαζαρίδη στο 75’.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Μιχαηλίδης Γ., (κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω ασθένειας του βοηθού Πολυχρονίδη), Κιόσογλου, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπως και για τις αποβολές των παικτών τους.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση:( Σωτήρης Κόγιος)

Κωνσταντόπουλος, Λαζαρίδης, Γούλας, Κόγιος, Τζάρης, Σταματιάδης, Νούσης, Μάντσης, Αδέμης, Νερατζόγλου, (52’ Τσαβδάρης), Μπισιρόπουλος, (83’ Μυλωνάς).

ΝΠΣ Σκύδρα: (Σπύρος Κουλούρης)

Πιστοφίδης, Ορφανίδης, Κόκια, Παπαδόπουλος, (73’ Ζέφι), Μερτζάνης, Ντίσιος, Ελέζι Ν., (67’ Ευαγγελίδης), Ελέζι Σ., Μουρατίδης, (74’ Λαζαρίδης), Τουρλούμης (67’ Μουχτάρης), Κουντουράς.

4 σχόλια:

  1. Είπα και εγώ ο ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ δεν γίνεται να μην βγάλει αγώνα χωρίς να δείξει κόκκινες, σήμερα ήταν η σειρά της Δωροθεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις δύο κόκκινες της Δωροθεας κανείς δεν κατάλαβε γιατί της έβγαλε ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες δεν υπήρχε φιλαθλος στο γήπεδο που να μην.........του τα εριχνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε τον παικταρα το έξι αλλά η υπόλοιπη ομάδα δεν τραβάει ρε παιδιά πρόεδρε θέλει αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως τα περιγράφει ο κ. Μπινός που ήταν στο γήπεδο,δεν δώθηκε ολοκάθαρο πέναλτυ στη Δωροθεα και οι δύο κόκκινες μαημού που μόνον ο ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ της ανακαλυψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365