Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Στην Αναγέννηση το ντέρμπι της Βεγορίτιδας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Ανώτερη η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης πήρε το ντέρμπι της Βεγορίτιδας, επικρατώντας με σκορ 2-0 του τυπικά γηπεδούχου Μ. Αλέξανδρου Άρνισσας στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου.

Το παιχνίδι ήταν καλό και ικανοποίησε τους φίλους των δύο ομάδων, καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι και πιό εύστοχοι στην τελική προσπάθεια πήραν την νίκη και τους τρείς βαθμούς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκαν φυσιολογικά.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Καγιόγλου στο 6’ και στο 57’, Φανόπουλος 90’.

Πριν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απεβιώσαντα προπονητή Τσογγίδη Κώστα και τους σεισμόπληκτους στην Συρία και στην Τουρκία.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου Κ., Παπουτσής.

Συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος: Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης, Καμπούρης, (46 Καμπούρης Δ. Α., Νικολαϊδης Δ., Μούλας, Παπαγιαννίδης Αν, Ολίδης, Μουρατίδης Ε., Χούκι, Μουρατίδης Π., Θεοδώρου Ε.

Αναγέννηση: Ντάρσι, Μυρίδης Η., Παρθενόπουλος Σ., Γρηγοριάδης, Ρρίτσκου Εν., (78´ Κωνσταντινίδης Κ) ,Τζήκας Η., Καγιόγλου, (63’ Φανοπουλος), Κιουτσούκης Ν., Παρθενόπουλος Α., Ρρίτσκου Ερ., Μυρίδης Κ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365