Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες της Αλμωπίας

Δείτε τις φωτο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Γενική συνέλευση είχαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας οι αγρότες της Αλμωπίας.


Στην συνέλευση ήταν παρόντες αγρότες από πολλά μέρη του Δήμου μας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και αποφασίστηκε την Δευτέρα το μεσημέρι να βγουν τα τρακτέρ στους δρόμους και να στηθούν έξω από το Ξενιτίδειο, εκεί θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους.


Παρόν στην συνέλευση ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά μετέφερε την στήριξη του στον αγροτικό κόσμο.


Δείτε τις φωτο του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

























5 σχόλια:

  1. ο Κασιδιάρης ένα 50% παίρνει σε αυτόν τον κόσμο όσο να πεις...Ποιός διαφωνεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα επιβίωσης σου λέει κάτι εσένα ή απλά σε βολεύει η μικροπολιτική σου στάση και είσαι απλά εγκλωβισμένος στις ψευτο ιδεολογίες σου άντε γεια

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς από ότι βλέπω δεν είχε καθόλου συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο το Συριζοαριστερό ΠΑΣΟΚ παρών....
    Ότι και να κάνετε μικρό κατευθεινομενοι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πάλι πρωθυπουργός....
    Ελάτε να πάρετε ψήφους και στις Δημοτικές κάποιοι ψευτο αρχηγοί... Παίζετε το τελευταίο σας χαρτί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τήν εντολή πού πήρατε από την ηγεσία τού Σύριζα αγροψευτο πατέρες για να δημιουργήσετε κάποια "βαριά" εικόνα στη κυβέρνηση δεν θα περάσει.
    Αυτή η κυβέρνηση με όλα αυτά τά προβλήματα πού προήλθαν τά τέσσερα αυτά χρόνια, Κορονο'ι'ό, Ουκρανία, Τουρκία, κράτησε τη χώρα πολύ ψηλά.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κέντρο γαλάζιο τρακτέρ μαζί σας. Νά μην περιμένουν πλέον τη στήριξη μας κάποιοι υποψήφιοι για τον Δήμο τής πόλης μας πού πήγαν οικογενειακώς να το παίξουν αγροτοπατέρες. Πού εισασταν μωρέ εσείς τά τελευταία τριάντα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365