Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Σίμος Σωτηριάδης: Λουλούδια το σημείο του δυστυχήματος - Συντετριμμένοι γονείς και μαθητές - Αύριο η κηδεία (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αύριο Σάββατο θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Σίμο Σωτηριάδη, μάλιστα στο σημείο που άφησε τον τελευταία του πνοή υπάρχουν κεριά και λουλούδια.


Οι μαθητες του και οι γονείς τους τον αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι.


Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας εκφράζει την οδύνη του για τον άδικο και απροσδόκητο θάνατο του Σίμου Σωτηριάδη, διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.


Μαζί με την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και όλους του πολίτες αποχαιρετούμε και ευχαριστούμε έναν εκπαιδευτικό, έναν δάσκαλο απόλυτα αφοσιωμένο στο λειτούργημά του.


Η απώλειά του είναι ανυπολόγιστη. Σαν καπετάνιος, καθοδήγησε το σχολείο του, τις μαθήτριές και τους μαθητές του σε δύσκολες στιγμές και περιόδους.


Του λέμε αντίο με τους ακόλουθους στίχους: "Καπετάνιε! Καπετάνιε μου! Το φοβερό ταξίδι μας έχει τελειώσει. Το πλοίο βάσταξε κάθε βιτσιά, το έπαθλο που αποζητήσαμε το έχουμε σηκώσει. Το λιμάνι είναι κοντά…"

Καλό ταξίδι κ. Σίμο. Υποσχόμαστε να αγαπάμε τα παιδιά και τα σχολεία μας όπως εσείς!


Εκ μέρους του Συλλόγου,


Eλένη Τριγκάκη


Δήμητρα Ουρτζάνη


Καλλιόπη Βαγιανού


Θεολόγος Αρζόγλου


Πασχαλίδης Παναγιώτης


Δείτε τις φωτο:






1 σχόλιο:

  1. Κύριε Σίμο.
    Ήσουν ο δάσκαλος του μυαλού και της ψυχής των παιδιών μου και του κάθε παιδιού που πέρασε μαζί σου τα μαθητικά του χρόνια..
    Είναι δυσνόητο να καταλάβει κανείς πως έγινε αυτό σε μια στιγμή.
    Καλό παράδεισο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365