Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Χάθηκε κινητό - Δίνεται αμοιβή σε όποιον το βρει

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παντελίδη

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παντελίδη:


Καλησπέρα σε όλους έχω χάσει το κινητό μου..το άφησα  στον ουρανό του αυτοκινήτου μου και ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και έπεσε...Εννοείτε πως το κατάλαβα έγκαιρα και γύρισα να το βρω γιατί μόλις είχα φύγει κάτω από το σπίτι μου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου όμως καμία ελπίδα διότι κάποιος μάλλον το βρήκε..

Οποίος το βρήκε δίνεται αμοιβή και πρόκειται για ένα iPhone 13 pro max

Επίσης οποίος με ψάχνει επειδή δεν έχω κινητό θα με βρει στο studio 23840-21966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365