Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Σίμο Σωτηριάδη

Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του
Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και αυτοδιοικητικό, Σίμο Σωτηριάδη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, όταν τον παρέσυρε όχημα έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο ήταν διευθυντής. 


Το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πιπεριά δεν έλειπε κανείς, με πλήθος κόσμου να είναι παρόν στο τελευταίο αντίο στον Σίμο Σωτηριάδη, χωρίς ακόμα μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.


Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365