Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Γενική συνέλευση στον σύλλογο «Προσφορά Ζωής»

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών Αιμοδοτών και δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής» σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί σε οριστική, λόγω συνήθους μη απαρτίας την πρώτη ημερομηνία, την Δευτέρα 6/3/2023 και ώρα 18:30μ.μ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.


Θέματα Γενικής Συνέλευσης


1. Διοικητικός απολογισμός ΔΣ


2. Οικονομικός Απολογισμός του ΔΣ της περιόδου 1/1-31/12/2022.


3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής της περιόδου 1/1-31/12/2022.


4. Προϋπολογισμός Έτους 2023.


5. Εκλογή Μελών Εφορευτικής Επιτροπής.


6. Αρχαιρεσίες για την Ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβούλιου και την ανάδειξη Νέας Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Συλλόγου. (Βάσει του Καταστατικού, άρθρο 14 η θητεία είναι διετής).


7. Εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)


Ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος, παρακαλούμε, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4/3/2023, να ενημερώσει στο email:prosforazoisalmopia@gmail.com ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα μέσο Facebook ή καλώντας στο τηλέφωνο 6955 508219.


Απαραίτητη προϋπόθεση για υποψηφιότητα στο ΔΣ είναι ο υποψήφιος να είναι ταμιακώς εντάξει (συνδρομή/ανανέωση ) το αργότερο ως την Παρασκευή 4/3/2023.


Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης και από τις 17:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρόμων .

 (εγγραφή νέου μελους:5€, ανανέωση συνδρομής 5€/ετος ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365