Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Χορηγία ενός απινιδωτή από την ΜΕΒΓΑΛ στον Ναυτικο Όμιλο Γιαννιτσών

Χορηγία

Ευγενική χορηγία ενός απινιδωτη έκανε η εταιρία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε στον Ναυτικο Όμιλο Γιαννιτσών το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.


Η εταιρία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. μέσω του προγράμματος "Αγάπης Έργα για  τον αθλητισμό" στηρίζει δράσεις που προωθούν τα αθλητικά ιδεώδη, είναι δίπλα σε αθλητικές και σε μικρές τοπικές ομάδες και Συλλόγους, με στόχο της ευρύτερη διάδοση της φιλοσοφίας του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες και την διάδοση του.

Ο Πρόεδρος και η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε και τον εκπρόσωπο της και μέλος της οικογένειάς του Ομίλου, Γκοτσίδη Ιωάννη για την ευγενική χορηγία. Η χορηγία σας μας χαρίσει ασφάλεια για τους αθλητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365