Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Αγροτικά δάνεια – χρηματοδοτικά εργαλεία από την Τράπεζα Πειραιώς

Αγροτικά δάνεια – χρηματοδοτικά εργαλεία από την Τράπεζα Πειραιώς

Κλειστή σύσκεψη (workshop) πραγματοποίησε στα πλαίσια της έκθεσης Zootechnia 2023 ο κεντρικός τομέας αγροτικών επενδύσεων της Τράπεζας Πειραιώς με την με την συμμετοχή εκπροσώπων από τα 15 μεγαλύτερα μελετητικά – επενδυτικά γραφεία της Βορείου Ελλάδας. 


Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση υπήρξαν και οι κ.κ. Δούκης Πολυνείκης και Πούλιος Φώτης ως εκπρόσωποι της Vera Farma, μιάς εταιρίας η οποία δραστηριοποιείται στον νομό μας εξυπηρετώντας όλο το φάσμα των αγροτικών επιδοτήσεων και επενδύσεων, οι οποίοι εισηγήθηκαν μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στην χρηματοδότηση των στοχευμένων δράσεων των αγροτών του νομού μας. 


Τα στελέχη της τράπεζας δήλωσαν ικανοποιημένα από την σύσκεψη και δήλωσαν ότι ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365