Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κούλουμα στην Άψαλο την Καθαρά Δευτέρα

Ελάτε με τον χαρταετό σας και την καλή σας διάθεση

Σας Περιμένουμε Στον Προφήτη Ηλία Αψάλου την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 μετά τις 11:00 π.μ  για να γιορτάσουμε όλοι μαζί παραδοσιακά τα Κούλουμα.

Ελάτε με τον χαρταετό σας και την καλή σας διάθεση, για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Εμείς θα σας Προσφέρουμε νηστίσιμους μεζέδες, ζεστή φασολάδα  τσίπουρο και κρασάκι. Με Παραδοσιακή μουσική και χορό που θα συμπληρώσουν το έθιμο της ημέρας.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του  Συλλόγου.!!!

Με συνεργασία:

Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Αψάλου &   Κοινότητα Αψάλου  &  ΔΗ.ΚΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365