Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ στα Τρίκαλα: Πήγε στα επείγοντα να εξεταστεί, τον έψαχναν και τελικά βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα

Eιδοποιήθηκε μέχρι και η Αστυνομία

Ξαφνικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος είχε πάει και στα επείγοντα του νοσοκομείου για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr το πρωί της Τρίτης οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Τρικάλων αναζητούσαν ασθενή που είχε εξαφανιστεί, ενώ διαπίστωσαν από αξονική ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. τελικά τον βρήκαν νεκρό στις τουαλέτες!


Ο Τρικαλινός, 70 περίπου ετών, απευθύνθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν σοβαρό πρόβλημα – πιθανώς ανεύρισμα – και οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να επαναληφθεί η εξέταση.


Όταν τον αναζήτησαν όμως δεν κατάφεραν να τον βρουν. Μάλιστα, ειδοποιήθηκε μέχρι και η Αστυνομία.


Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες του Νοσοκομείου, όπου κατέληξε πιθανότατα λόγω του θέματος υγείας που αντιμετώπιζε.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365