Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/2 Κριός 

Το υποσυνείδητό σoυ, θα μπορούσε να προσφέρει ιδέες και οράματα με πραγματικό νόημα σήμερα. Η διαίσθησή σου σχετικά με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σου, πιθανόν να είναι επίκαιρη.
Όταν η εσωτερική σου φωνή παλεύει για να της δώσεις σημασία, είναι πάντα για καλό λόγο – κι αυτό συμβαίνει τώρα.  

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι σίγουρα παρήγορο να αισθάνεσαι ότι σε φροντίζουν και σε προστατεύουν.
Όμως ακόμα κι αν πιστεύεις ότι γνωρίζεις πραγματικά συγκεκριμένα άτομα – πιθανώς φίλους ή γνωστούς – θα ανακαλύψεις πως η σύνδεσή σας, στηρίζεται σε βαθύτερα επίπεδα ευαισθησίας και φροντίδας.
Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τους άλλους, όπως ακριβώς είναι – και το αντίστροφο. 

ζώδια σήμερα 21/02 Τρίτη δίδυμοι

Το να τηρήσεις τη λίστα των εργασιακών σου προτεραιοτήτων σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, επειδή θα ανταποκρίνεσαι σε όποιον σου ζητάει βοήθεια. Ωστόσο, αν οι άλλοι απαιτούν το χρόνο, την προσοχή ή τη συμβολή σου, συμβαίνει επειδή πιστεύουν πως βρίσκονται σε ασφαλή χέρια μαζί σου – κι αυτό καλωσόρισέ το. Προσπάθησε λοιπόν να σφυρίζεις ανέμελα, ενώ εργάζεσαι.  

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μια αλλαγή στάσης μπορεί να οφείλεται στην ανακάλυψη της αλήθειας για κάτι ή κάποιον. Παρόλο που αυτό που ανακαλύπτεις θα σου φανεί χρήσιμο, μπορεί να είναι κάτι που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πώς τους ωφελεί. Οι γνώσεις που αποκτάς βασίζονται περισσότερο στη διαίσθηση, αλλά αυτό δεν τις κάνει προβληματικές ή αμφίβολες. Ωστόσο, το συμπέρασμα που θα βγάλεις, κράτα το καλύτερα για τον εαυτό σου προς το παρόν. 

ζώδια σήμερα λέων

Η επιθυμία σου να ανοιχτείς στους άλλους θα είναι έντονη. Αν θέλεις να ενισχύσεις έναν συναισθηματικό δεσμό, το να αποκαλύψεις αυτό που έχεις στο μυαλό και στην καρδιά σου, θα είναι πιο βαθύ από ό,τι πίστευες. Αν πάλι ασχολείσαι με ένα οικονομικό θέμα, μπορεί να σου ζητήσουν να λογοδοτήσεις σύντομα, επειδή δεν αντιμετώπισες ρεαλιστικά μια κοινή κατάσταση. Πρέπει να έχεις υπόψη όμως, πως σήμερα επηρεάζεσαι από μια παραπλανητική ενέργεια.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αν τα συναισθήματά σου είναι πιο δυνατά ή πιο έντονα σήμερα, μπορεί να νιώθεις ενοχλημένη που ασχολείσαι με κάποιο δικό σου άτομο που είναι υπερβολικά συναισθηματικό. Όμως ο τρόπος που εκφράζεται, μπορεί να σε διδάξει κάτι. Το να είσαι η ακροάτρια που χρειάζεται, σε ωφελεί με δύο τρόπους. Πρώτον είσαι εκεί γι’ αυτόν… και δεύτερον, μπορείς να μάθεις κάτι νέο στη διαδικασία!  

ζώδια σήμερα 21/02 Τρίτη ζυγός

Αν αρχίσεις τη γκρίνια κοιτάζοντας τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου.. τότε ίσως ανακαλύψεις πως υπάρχει διέξοδος. Μπορεί να είναι μια από εκείνες τις μέρες, που οι ώρες περνούν… αν βυθιστείς σε σκέψεις ή στον κόσμο της φαντασίας σου. Για μια κουραστική εργασία που συνήθως τρέμεις, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να περάσεις τη μέρα νιώθοντας πιο παραγωγική και λιγότερο αγχωμένη!  

ζώδια σήμερα σκορπιός

Έχεις μια εξαιρετική κοσμική υποστήριξη σήμερα, για να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα με μεγαλύτερη συμπόνια, φροντίδα και φαντασία. Αυτό που λες ή μεταφέρεις, θα έχει απήχηση στους άλλους, αν εκφραστείς ήρεμα και με εικονογραφικά παραδείγματα. Άφησε λοιπόν τον ποιητή μέσα σου να αναδυθεί! 

ζώδια σήμερα τοξότης

Μπορεί να είναι απαραίτητη η απομάκρυνσή σου από το θόρυβο της ημέρας. Το σπίτι σου, θα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να βυθιστείς σε έναν αυτοδημιούργητο κόσμο. Αξιοποιώντας την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να εξοικειωθείς και πάλι με τον εαυτό σου. Επίσης χάρη στην ηρεμία και την ησυχία, θα αντιληφθείς για ποια πράγματα πρέπει να είσαι ευγνώμον. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η αποτελεσματική, εγκάρδια επικοινωνία σου, βασίζεται στην εμπιστοσύνη που έχεις στο ένστικτό σου, για τις διαθέσεις και τη διαθεσιμότητα των άλλων. Έχεις μια βελτιωμένη ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι πότε να συγκρατηθείς και να γίνεις ο ακροατής που χρειάζεται κάποιος. Μια εξαιρετικά δυνατή, συμπονετική ατμόσφαιρα υποστηρίζει αυτά που λες τώρα. Αυτό σε βοηθά να γίνεις πιο κατανοητή – και σε κάνει επίσης εξαιρετικό συμβουλάτορα! 

ζώδια σήμερα 21/02 Τρίτη υδροχόος

Ένα οικονομικό ζήτημα, μάλλον δεν πρόκειται να λυθεί μόνο του. Μπορεί να μην έχεις βυθίσει απαραίτητα το κεφάλι σου στην άμμο, ωστόσο ίσως πιστέψεις πως ο χρόνος είναι με το μέρος σου – που δεν είναι – ή κάτι δεν είναι τόσο επείγον όσο φαίνεται. Αν όμως σταματήσεις ό,τι κάνεις για να εστιάσεις σ’ αυτό το θέμα, θα μπορούσες να βρεις σύντομα, μια εντυπωσιακή λύση. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Το εσωτερικό σου ραντάρ είναι καλύτερα συντονισμένο από ό,τι συνήθως… κι αυτό σε βοηθά να κατανοήσεις τις συναισθηματικές δονήσεις των άλλων. Σε ενθαρρύνει επίσης, να απελευθερώσεις ή να αποκαλύψεις αυτό που εντοπίζεις, ειδικά αν γνωρίζεις ότι το ίδιο σκέφτονται και οι άλλοι. Θα καταφέρεις μάλιστα να τραβήξεις την προσοχή λέγοντας την αλήθεια. Μόνο φρόντισε να βεβαιωθείς… πως είναι η προσοχή που θέλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365