Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Έβρος: Θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης, «δεν είναι αυτοκτονία» λένε οι φίλοι της -Τα τελευταία της μηνύματα

Τα τελευταία της μηνύματα

Θρίλερ στον Έβρο με την 28χρονη κοπέλα που είχε αναλάβει να διοργανώσει το καρναβάλι του Τυχερού και βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα. Τα τελευταία της μηνύματα, «δεν είναι αυτοκτονία» λέει στενός της φίλος.

Οι Aρχές χαρτογραφούν τις τελευταίες κινήσεις που έκανε από το απόγευμα της Κυριακής, όταν έφυγε από το σπίτι με τη μηχανή της.


Ο κολλητός της φίλος μίλησε στο star και όπως είπε την Κυριακή το μεσημέρι η κοπέλα είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό 'Εβρου και ήταν μάλιστα ευδιάθετη.


Στα μηνύματά της έγραφε:


«'Εχει πολύ ωραία μέρα, δε θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω...; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι».


«'Εφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Εστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.


Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν και τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν.


Την ίδια στιγμή η οικογένειά της την έψαχνε κι εκείνη στην ευρύτερη περιοχή, μέχρι που ο θείος της την βρήκε.


Η 28χρονη ήταν πεσμένε και νεκρή σε μια χαράδρα 40 μέτρων, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της και δίπλα η μηχανή της


Για το σενάριο αυτοκτονίας ο φίλος της λέει:


«Οχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω»


Για το αν είχε ένταση με κάποιον ή είχε τσακωθεί:


«Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι».


Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.


«Δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο να αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Με τη δουλειά της, με πολλά ενδιαφέροντα, με φίλους, με τους γονείς της», είπε η θεία της 28χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365