Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο προέδρου ΔΗΚΕ Αλμωπίας Γιώργου Συλλέκτη

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Συλλέκτη

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Συλλέκτη:

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Η.Κ.Ε ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

:ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΥΣ  ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ:ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ 

ΔΕΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ(Petros Dekos) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΝΑΒΙΚΗ 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ(Dimitris Liougas)

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΒΟΥΡΛΗ(Giannis Nivourlis)

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΝΑΚΟΓΛΟΥ(Giannis Konakoglou)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΜΑΣ:ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ,ΤΗΝ ΙΩΣΙΦΙΝΑ,ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ,ΤΗΝ ΦΑΝΗ,ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ.

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Η.Κ.Ε ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.


3 σχόλια:

  1. Κι εμείς ευχαριστούμε πολύ καλή Σαρακοστή με υγεία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι δεν έχουν οικογένεια μπορουν να προσφέρουν σαν εθελοντές.Όμορφες πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ανώνυμε, εάν νομίζεις ότι όσοι προσφέρουν στα κοινά και κάνουν εθελοντισμό σε όλους τους τομείς, δεν έχουν οικογένειες ή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, γελιέσαι Οικτρά!!!! Σε πληροφορώ ότι έχω οικογένεια με τουλάχιστον είκοσι μέλη Α΄βαθμού. Εμείς από το σπίτι μας έτσι μάθαμε αγαπητέ, να βοηθάμε όπου μπορούμε, να δίνουμε αίμα, να συντρέχουμε όπως μπορούμε για το συνάνθρωπο. Τα προλαβαίνουμε όλα γιατί είμαστε άξιοι, προκομένοι και με μεγάλη καρδιά. Μάθε ότι τα σπίτια μας τα έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα και τους δικούς μας ανθρώπους αλλά τρέχουμε και όπου μας χρειάζονται. Άλλωστε θυμήσου ότι τα μέλη ομάδας εθελοντών που έτρεξαν να βοηθήσουν στην Τουρκία, όπως ο συντοπίτης μας και παιδιά έχουν και γονείς και από όλα. Κάτσε εσύ λοιπόν και πιές τις καφεδάρες σου και τα ουζάκια σου και άσε εμάς να κάνουμε ότι μάθαμε από μωρά από τα σπίτια μας( γιατί φίλε μου δε φυτρώσαμε) μας γέννησαν άξιοι γονείς με παιδεία, αγάπη και προ παντός φιλανθρωπία!!!! Τα φιλιά και την αγάπη μου λοιπόν, από συμπολίτη σου που έχει σίγουρα πιο μεγάλη οικογένεια από εσένα, αλλά και πιο μεγάλη καρδιά από εσένα και σε συγχωρώ για το λάθος σχόλιο που τουλάχιστον προσβάλει όλους τους εθελοντές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365