Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Μια πόλη χωρίς οδηγική παιδεία και με άσχημη νοοτροπία

Η καθημερινότητα γίνεται χειρότερη
Άλλη μια φορά το πρωί της Δευτέρας γίναμε μάρτυρες του χάους που επικρατεί στους δρόμους της Αριδαίας.

Διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και από τις δυο λωρίδες του δρόμου και δρόμοι διπλής κατεύθυνσης που αυτομάτως γίνονται μονής, γιατί κάποιοι οδηγοί δεν έχουν οδηγική παιδεία και βαριούνται να περπατήσουν λίγα μέτρα, ταλαιπωρώντας όλους τους υπόλοιπους και παράλληλα μια αστυνομία απούσα όπως καταγγέλουν οι πολίτες.

Στο Aridaia365 έχουμε επισημάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα παρα πολλές φορές, αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία βελτίωση, ίσα ίσα η καθημερινότητα γίνεται χειρότερη, από όλη αυτή την άσχημη νοοτροπία που επικρατεί στην περιοχή μας. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιες αρχες κάνουν αυτό που πρέπει και ας στεναχωρήσουν κάποιους, δεν πάει άλλο με αυτή την τραγική κατάσταση που δεν τιμάει κανέναν.

ΥΓ: Το Aridaia365 έχει φωτογραφικό υλικό από όλα τα παραπάνω που περιγράφονται, αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύεται.

15 σχόλια:

  1. Σ'αυτό ευθύνεται πρώτα πρώτα η αστυνομία και μετά ο δήμος για κάποιες παρεμβάσεις που δεν κάνει, όταν βλέπεις παρκαρίσματα όπως νάνε και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση απο τα αρμόδια όργανα τότε θα υπάρχει όλος αυτός ο χαμός στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σημαντικό θέμα και μπράβο σας που το αναδυκνύεται.
    Πραγματικά κάτι συμβολίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, να λάβουμε υπόψη και τη δυσχέρεια του πεζού να κινηθεί στα πεζοδρόμια τα οποία είναι μονίμως κατειλημμένα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει καθώς αναγκάζεται να βαδίζει στο δρόμο και όχι στο πεζοδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΌΝΟ εμείς φταίμε. Ακόμα και αυτό πρέπει κάποιος άλλος να το λύσει. Είναι η μόδα που περνάει και σ αυτό. Ατομισμος τσαμπουκάς και μη σου τύχει οδηγός παππούς η γυναίκα. Δυστυχώς θα χειροτερεύει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.26 ενώ οι άντρες οι τέλειοι οδηγοί!! Βρε άντε παράτα μας, που δεν ξεκουνιεστε 1 μέτρο από το κάθισμα!! Τις προάλλες το άλλο το βλήμα με αλαρμ έξω από την λέσχη αξιωματικών, εννοείται διπλοπαρκαρισμενος, έπινε καφέ χαλαρα εκεί γυρω! Και όταν άρχισε να κορνάρει αυτός που ένοχλουσε, ήθελε να φύγει ο άνθρωπος, σηκώθηκε και ενοχλημένος από την θέση του! Φυσικά αντρακλας βαρύς, μόνο που δεν τον έδειρε τον άλλον!! Αυτοί είστε οι άντρες, λίγοι είστε η εξαίρεση!! Και τα παπούδια είστε οι άντρες που δεν αφήνετε με τίποτα το τιμόνι μέχρι να σας θάψουν η να θάψετε εσείς κάποιον πριν, άσχετα αν τα αντανακλάστικα σας ειναι στα τάρταρα!

      Διαγραφή
  5. το ίδιο ισχύει και με τα μηχανακια...άμυαλοι νεαροί διαφοροποιουν τις εξατμίσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούν εκκωφαντικό χάος...και φυσικά στην ..μαγεία...των νεαρών...αγρόν αγοράζει...ας λειτουργήσει έστω και τώρα όπως πρέπει.. αναρωτιέμαι για πιο λόγο υπάρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το χάος και το καραγκιοζιλίκι αυτό ευθύνεται ο δήμος και μετά η αστυνομία !!
    Μόνο σε τριτοκοσμική χώρα ένας δήμαρχος με αυτό το οδικό δικτιο που έχει η αριδαία θα πετούσε αετό όπως αυτόν!!! Αλλά τα σχόλια δεν τα βάζετε γιατί παίρνετε μίζα κι εσείς !!! Κυριακή κοντή γιορτή εκλογές έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια περνάνε αρκεί να μην είναι προσβλητικά, αν έχετε κανει σχόλιο και δεν πέρασε προφανώς και ήταν προσβλητικό. Δεν αφήνουμε κανέναν ανώνυμο να σχολιάζει και να προσβάλει μέσα από το σάιτ μας κάποιους ανθρώπους, γιατί μετά σε περίπτωση νομικής υπόθεσης θα τρέχουμε εμείς και όχι εσείς κύριε ανώνυμε(άλλο κριτική, άλλο προσβολή). Αν θέλετε να προσβάλετε μπορείτε να γράψετε επώνυμα και να αναλογιστείτε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Επίσης αν θέλετε να προσβάλετε ανώνυμα μπορείτε να σχολιάζετε σε άλλα σαιτ, εκεί μπορεί να σας αφήνουν, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ..
      Επειδή υπάρχει η επιλογή του ανώνυμου σχολίου δεν σημαίνει πως το σάιτ μας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αν δεν σας αρέσει αυτό έχετε την επιλογή να μην μας διαβάζετε.

      Ο Υπεύθυνος του Aridaia365
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    2. 12,59 τόσο μενος για το δήμαρχο....δε σε βόλεψε ε?

      Διαγραφή
  7. Το άρθρο τα γράφει πολύ σωστά.Επειδή η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι να πω απλώς πως δεν είναι σωστό να παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σε "γνωστούς",για να παρέμβουν ώστε το παιδί τους να πάρει δίπλωμα.Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να οδηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια πόλη χάλι απο πολλές απόψεις! Ας αρχισουμε όμως από αυτό μιας και είναι θέμα ζωής και θανάτου!
    1) Παρκάρω όπου θέλω χωρίς να με ενοχλεί κανείς,
    2) Το αν επιτρέπεται σε ζυγούς η μόνους μήνες το πάρκινγκ κάπου είναι αδιάφορο, παρκάρουμε παντού γιατί μπορούμε και πάλι δεν μας ενοχλεί κανείς! 3) Πεζοδρόμια γεμάτα με ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας και φυσικά μηχανάκια και αυτοκίνητα, λίγο πάνω στο πεζοδρόμιο δεν πειράζει, δεν βαριέσαι σιγά!
    4) Αστυνομια και τροχαία ανύπαρκτη, να μην μιλήσω για σχολικούς τροχονόμους, σε άλλο πλανήτη ίσως!
    5) Προτεραιότητα σε πεζό, δεν συζητώ καν, που είμαστε στη Βέροια, θέλουμε και προτεραιότητα;
    Έχω και άλλα πολλά να πω, ας γίνουν κάποια από αυτά όμως μήπως και αλλάξει αυτό το χάος στην Αριδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το περπατειμα κανει καλο στην υγειαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρκετοί καταστηματάρχες φροντίζουν για τους φίλους και καλούς πελάτες τους μάλλον και κρατάνε θέσεις στάθμευσης με κάθε είδους αντικείμενα.
    Από τα μηχανάκια των ντελιβερι απλωμένα και σε πλήρη παράταξη,με κλούβες με καρέκλες ,με ότι έχει ο καθένας τέλος πάντων.
    Και παρατηρώ ότι όσο πάει εξαπλώνεται σε περισσότερους.
    Όταν υπάρχει ατιμωρησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αριδαία είναι μικρή και βατή πόλη για τα ποδήλατα. Είτε ηλεκτρικά είτε συμβατικά. Τουλάχιστον όσοι μένουν Αριδαία μπορούν να μετακινηθούν με αυτά τα μέσα. Εσείς εκεί στον Δήμο δεν εχετε κάποια ιδέα γιατί πώς θα αξιοποιηθεί όλο αυτό; Ακούμε τις προτάσεις σας...σας ψήφισαν επειδή είστε νέοι και έχετε καινούργιες ιδέες. Λυστε κάποιο θέμα!!! Επιτέλους! Μας κουρασατε! Μόνο σε χορούς και πανηγύρια τρέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365