Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Σημαντική ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι οι καταναλωτές του δήμου μας μπορούν πλέον να λαμβάνουν τους  λογαριασμούς  ύδρευσης- αποχέτευσης σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail/sms).


Με τον τρόπο αυτό αποσκοπούμε στην έγκυρη αλλά και  έγκαιρη ενημέρωση σας όχι μόνο όσον αφορά την έκδοση του λογαριασμού σας αλλά και οποιασδήποτε άλλης ανακοίνωσης της υπηρεσίας που είναι χρήσιμη σε κάθε καταναλωτή (π.χ. πτώση πίεσης, διακοπή νερού, ενημερωτικά φυλλάδια, πραγματοποίηση εκδηλώσεων κ.τλ.)


Συγκεκριμένα, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τα παραπάνω, χρειάζεται να συμπληρώσετε μία αίτηση είτε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας deyaalmopias.gr.


Απαραίτητα στοιχεία την υποβολή της αίτησης είναι:


1. Το ονοματεπώνυμο του υπογράφοντα

2. Το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός καταναλωτή  του υπόχρεου του λογαριασμού νερού.

3. Το κινητό τηλέφωνο του υπόχρεου.

4. Το e-mail του υπόχρεου.

5. Την επιθυμία αποστολής μόνο σε e-mail ή sms ή και στα δύο.

 

​Με εκτίμηση,

 

Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365