Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Με μια αλλαγή το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα

Με μια αλλαγή το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πέλλα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «κλείδωσαν» στην πλειονότητα τους και μένει ένα μικρό ποσοστό, κάτω του 10%, που δεν έχει οριστικοποιηθεί, με την τελική «πινελιά» να μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Το οποίο σημαίνει ότι το αργότερο ως την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες στην ΝΔ με τα ψηφοδέλτια, αν και εφόσον οι εκλογές διεξαχθούν στις 9 Απριλίου, που θεωρείται και η επικρατέστερη ημερομηνία.


Σε επίπεδο Π.Ε. Πέλλας, φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των τριών εν ενεργεία Βουλευτών -Γιώργου Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη. Εκ νέου υποψήφιες αναμένεται να είναι οι δύο πολιτεύτριες της ΝΔ Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη και Νίκη Ποζίδου. Για τη θέση που απομένει, όλα δείχνουν πως έχει «κλειδώσει» ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος εκτός απροόπτου θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα είναι υποψήφιος.


Ουσιαστικά, όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες εκλογές, με μόνη διαφορά την αντικατάσταση του Στάθη Φουντουκίδη (ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας), από τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

3 σχόλια:

  1. Ποιος από αυτούς είναι από την Αλμωπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κανένας, Αλμωπια κάνεις ικανός να αγαπάει τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσε να κατέβει ο δήμαρχος Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365